Kapster Linda

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Linda? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

 1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
 2. Wij sturen uw aanvraag door naar Linda.
 3. Linda neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Introductie:

Mijn naam is Linda, ik ben al ruim 20 jaar kapster.

Linda is kapster aan huis in:

Apeldoorn, buiten Apeldoorn wordt er €2,50 reiskosten in rekening gebracht

Kapperservaring:

Al ruim 20 jaar ben ik kapster. Na 7 jaar in een kapsalon gewerkt te hebben ben ik voor mijzelf begonnen. Naast kapster ben ik ook een visagist, grimeuse en ik maak bellypaints (Buiken beschilderen van zwangere vrouwen.)

Opleinding en cursussen:

In 2000 heb ik mijn Allround kappers diploma gehaald.
Naast de diploma’s voor het kappersvak heb ik een aantal certificaten gehaald op visagie en grime gebied.

Werkdagen en werktijden:

Maandag t/m vrijdag

De tijden gaan in overleg.

Behandelprijzen:

Knippen Heren € 17,50
Knippen Dames € 15,00
Knippen Kinderen t/m 11jaar € 15,00
Verven vanaf €25,00
Permanent vanaf €55,00
Bruidskapsel en make-up op aanvraag
Visagie en grime (bijvoorbeeld voor halloween of carnaval) op aanvraag.

Buiten Apeldoorn wordt er €2,50 in rekening gebracht.


Afspraak maken met Thuiskapster Linda:


  Over Thuiskapster Linda,

  Na ruim 11 jaar gewerkt te hebben in de kapsalon, komt Linda nu al ruim 7 jaar bij de klanten aan huis langs voor de haarbehandelingen. Linda zit niet alleen met haar handen in het haar, ze heeft zich ook gespecialiseerd op het gebied van visagie. Wilt u voor een feestje graag opgemaakt worden met make-up, dan kan Linda dat voor u doen. Ook voor wat extremere make-up of echte grime make-up bent u bij Linda aan het juiste adres. Als grimeur kan ze door middel van make-up uw hele gezicht veranderen, dit is vooral leuk met carnaval, thema feestjes of halloween. Omdat Linda graag met make-up bezig is, heeft ze ook een opleiding gevolgd om bij zwangere dames de buiken mooi te beschilderen, dit wordt bellypainting genoemd. Een ballypainting is ook leuk om te geven aan een zwangere zus, schoonzus, vriendin etc.
  Voor aanstaande bruiden is Linda de perfecte persoon om bij u thuis langs te laten komen voor een bruidskapsel en bruidsmake-up. Zo bent u met 1 persoon helemaal mooi en klaar voor de mooiste dag van uw leven.
  Wilt u gewoon geknipt, gekleurd of gepermanent worden? Daarvoor komt Linda heel graag bij u thuis langs. Met 18 jaar kappers ervaring en het bijhouden van het kappersvak door het volgen van verschillende cursussen haalt u een professionele kapster in huis met dezelfde service en vakkundigheid als u in een salon vindt.
  Linda werkt graag met het kappersmerk Kis. Dit merk zorgt voor extra goede verzorging van de haren en doet dit voornamelijk van binnenuit voor het beste en langst houdbare resultaat. Kis is een professioneel kappersmerk en niet verkrijgbaar bij de gewone drogist, waardoor u zeker weet dat de producten op de juiste manier gebruikt worden.

  Scroll naar boven
  × Chat