Kies een ervaren kapper voor uw bruiloft via Thuiskappers-Nederland (TKNL)

Wij speuren zowel binnen als buiten ons bestand naar een ervaren topkapper voor jouw bruiloft. Vul eenvoudig het formulier in, en wij gaan op zoek naar de perfecte kapper die aansluit bij jouw wensen. Bij TKNL staan we garant voor betrouwbare kappers met aanzienlijke ervaring. Wij verzekeren je dat je zult stralen op je bruiloft! Laat ons jouw haarzorgen wegnemen terwijl jij je voorbereidt om in stijl “ja” te zeggen! De specialisten van TKNL hanteren hun eigen tarieven.

Zoek een kapper en/of visagiste 

Lijst vaste TKNL specialisten (wordt aangewerkt): 

Karin (regio Deventer) (link volgt)

 

Over de gekozen kapper

TKNL gaat op zoek naar een specialist die beschikbaar is voor een proefkapsel en op de dag van jouw leven. We zoeken ook naar een back-up optie voor het geval van ziekte of andere onvoorziene situaties. Wij voeren altijd een proefkapsel uit, zodat je zeker weet dat jouw haar fantastisch zit op de dag van de bruiloft. Geen verrassingen, geen stress. Laat ons voor jou zorgen, zodat je zorgeloos kunt stralen op je grote dag!

Ben je zelf kapper

Ben je zelf kapper met minimaal 4 jaar kapsalon ervaring en kan je eigen werk laten zien van voorgaande bruiloften, neem dan contact op om onderdeel te worden van ons kappersteam voor bruiloften en partijen. Kijk op deze pagina voor meer info

Wie zijn wij?

Wij zijn een internetplatform waar alleen doorgewinterde kappers rondstruinen die de kneepjes van het vak kennen. Wij zijn kieskeurig in onze selectie en kiezen kappers op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. Voor die kappers die zich hebben toegespitst op bruiloften, laten wij hen eerst hun magische haarvaardigheden zien voordat ze überhaupt met jou in contact komen. Achter het platform zit een kantoor met planners zodat u op werkdagen altijd telefonisch contact kunt krijgen, dus ook wanneer de kapper met handen in het haar zit. 

Verloop van de afspraak

Geweldig! Je hebt het aanvraagformulier ingevuld. TKNL staat klaar om op zoek te gaan naar de perfecte kapper die niet alleen beschikbaar is maar ook perfect aansluit bij jouw wensen. Geen zorgen, we houden je niet lang in spanning. Binnen enkele dagen nemen we contact met je op, zelfs als we nog niemand hebben gevonden. Zodra we de ideale kapper hebben ontdekt, laten we je dat meteen weten en vragen we de betreffende kapper om contact met je op te nemen. Jij kunt dan rechtstreeks communiceren met jouw gekozen kapper. Het mooie van dit platform? TKNL blijft bereikbaar voor vragen en opmerkingen die je misschien niet direct aan de kapper wilt stellen. Er staat dus een hele organisatie achter jouw kapper, dat is wel zo geruststellend. Jouw kapper registreert alle afspraken in ons systeem, zodat alles glashelder is en er geen ruimte is voor misverstanden.

Als de grote dag nadert, komt de kapper op de afgesproken tijd langs voor het proefkapsel. Alle details worden doorgenomen, en jouw haar wordt gestyled zoals jij dat wilt. De kapper maakt zelfs een foto, zodat op de bruiloft jouw kapsel precies zo gestyled wordt als jullie samen hebben afgesproken. Geen verrassingen, zelfs niet qua timing.  Alles wat hierboven staat, is ook van toepassing op visagie. Ook daar raden we een kennismaking en proefvisagie aan. Laten we samen jouw perfecte look creëren!

Ook visagie?

Veel kappers zijn ook visagiste. Op het aanvraagformulier kunt u aangeven of u ook een visagiste wenst en of dat ook de kapper zelf mag zijn. Wilt u ook uw handen gedaan hebben, geef dat dan ook aan op het aanvraagformulier. Wellicht is een all-in pakket mogelijk met een kapper, visagiste en manicure.

Locatie proefkapsel

Onze kappers zijn gewend om op locatie te werken. Het proefkapsel kan gewoon bij u thuis worden gedaan. Dan zou eventueel ook partners en kinderen geknipt kunnen worden zodat ook zij er op de dag van de bruiloft op en top uitzien.


Betaling

De betaling verloopt via de kapper zelf. Wij adviseren om het proefkapsel volledig te voldoen met een aanbetaling voor de werkzaamheden op de bruiloft zelf. Er zijn kappers die achteraf facturenen en kappers die vooruitbetaling wensen. Overleg vooraf met de betreffende kapper om misverstanden te voorkomen. U kunt op het aanvraagformulier alvast uw wensen kenbaar maken.

Ik wil geen proefkapsel, wat nu?

TKNL staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij kunnen dit alleen waarborgen wanneer wij eerst een proefkapsel uitvoeren zodat u, maar ook de kapper, niet voor verassingen komen te staan. Zo weet u zeker dat uw haar, op de dag van uw leven, perfect zit en precies is zoals u dat wenst. 

Logo

Wat inspiratie voor uw bruiloft

Scroll naar boven
× Chat