Over ThuiskappersNederland.nl

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over ThuiskappersNederland.nl?
Dan kunt u een mail sturen naar info@thuiskappersnederland.nl. Beschrijf hierin duidelijk uw vraag en/of opmerking zodat wij zo snel mogelijk antwoord kunnen geven.

Bedrijfsgegevens:

Bedrijfsnaam: ThuiskappersNederland.nl / MKunited
KvK nummer: 39055007

ThuiskappersNederland is een online platform, onderdeel van MobieleKappersUnited

ThuiskappersNederland.nl is een initiatief van Nathalie Christoffels en is op 1-1-2022 overgenomen door het collectief MobieleKappersUnited. Nathalie was werkzaam als een thuiskapster/ambulante kapster in de omgeving van Haarlem en Zaandam en merkte dat veel thuiskappers tegen een aantal problemen aanlopen. 

  • Het maken en onderhouden van een goede website kan duur zijn en er gaat veel tijd in zitten, deze tijd besteden wij liever aan het helpen van klanten.
  • Reclame maken voor je eigen bedrijf is lastig en kan ook duur uitpakken.
  • Grote bedrijven krijgen korting bij het inkopen van de producten, als eenmanszaak krijg je alleen korting als er speciale acties zijn.

Het idee is destijds ontstaan om een platform te maken speciaal voor thuiskappers zodat een thuiskapper geen website hoeft te onderhouden, minder reclame hoeft te maken en korting kan krijgen bij een groothandel. MobieleKappersUnited breidt de basis het idee verder uit en biedt thuiskappers de mogelijkheid om zich aan te sluiten bij ThuiskappersNederland, een keurmerk voor mobiele kappers aan te vragen en/of lid te worden van het collectief MobieleKappersUnited (MKunited). Wij bedanken Nathalie voor het neerzetten van de basis van dit platform.

Het platform


Mensen worden steeds ouder en minder mobiel, kinderen willen soms niet in de kapsalon geknipt worden en mensen hebben steeds minder vrije tijd om naar een kapsalon te gaan. Voor deze mensen, en de mensen die het gewoon makkelijk of fijn vinden, is een kapper aan huis de uitkomst. Dat merken wij, want deze website heeft per dag meer dan 100 bezoekers die op zoek zijn naar een kapper of kapster aan huis. Sinds januari 2017 is de website www.thuiskappersnederland.nl actief en hebben wij al een behoord aantal kapsters kunnen voorzien van een profiel op deze website. De profielen van de kapsters zijn zo gemaakt dat ze altijd onder hun eigen naam werken, dit houdt dus ook in dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de klanten die ze via onze website krijgen. ThuiskappersNederland maakt vooral reclame voor thuiskappers, houdt hun profiel up-to-date en doet haar uiterste best om dit platform verder te verbeteren en bekend te maken.

Thuiskappers

Ben je thuiskappers of wil je dat worden? ThuiskappersNederland biedt jou verschillende manieren om je op deze website te presenteren. Van een gratis abonnement tot een all inclusive abonnement waar alles in zit, inclusief het keurmerk voor mobiele kappers. Meer informatie en je aanmelden als thuiskappers of mobiele kapper kan op deze pagina. Voor de verschillende profielen en abonnementen* hebben wij een handige overzichtspagina inclusief de prijzen gemaakt. Neem gerust een kijkje op de website en voor vragen kan je altijd contact opnemen via info@thuiskappersnederland.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. * Aan de nieuwe abonnementen wordt nog gewerkt.

MobieleKappersUnited

MobieleKappersUnited is opgericht om mobiele kappers/thuiskappers een stem te geven. In de praktijk is gebleken dat er geen organisatie is die echt exclusief achter de mobiele kapper staat. Mkunited komt op voor jouw rechten als mobiele kapper. Samen met alle leden laten we de stem van de mobiele kapper horen en zetten we het mobiele kappersvak op de kaart. Leden van MobieleKappersUnited krijgen een gratis profiel op ThuiskappersNederland. Net als bij de webshop van MKunited gaat een deel van de winst naar het collectief. MobieleKappersUnited is namelijk een collectief zonder winstoogmerk.

Met behulp van deze website kunnen wij samen de klanten tevreden houden en ons vak met meer plezier en minder zorgen uitvoeren.  

Scroll naar boven
× Chat