Abonnement All-in


Klanten hoeveel en wanneer je wilt.

Geniet van een constante stroom klanten uit diverse bronnen via een percentage in plaats van een vast bedrag. Onze diensten zorgen ervoor dat je agenda altijd optimaal gevuld is, zelfs als je volgeboekt bent. Dan kan je gebruik maken van “Afspraak on Demand”. Klaar om je aan te melden? klik hier.

Neem gerust contant met ons op als je vragen hebt

Of meld je direct aan

Betaal wanneer je ook wat verdient.

Betaal alleen wanneer je daadwerkelijk een klant helpt. Je betaalt een bescheiden percentage van 9,5% en alleen over afspraken bij klanten die je via ons krijgt. Bovendien geniet je van voorrang en de grootste kans op een volle agenda.

advertentie

Upgrade tarieven.

Is jouw tarief lager dan € 21,50? Dan kun je bij klanten van onze partner het hogere tarief rekenen. De all-in service is dan helemaal een uitkomst, omdat het jou niets kost en alleen maar geld oplevert. De klant is al op de hoogte van het verhoogde tarief.

Advertentie haarshop

Jouw eigen tarief

Binnen jouw profiel kun je gewoon je eigen tarieven hanteren, je eigen producten kiezen en je eigen werktijden bepalen. Je blijft volledig zelfstandig, maar met de ondersteuning die je nodig hebt, precies op de momenten waar jij dat wenst.

Afspraken on demand

Op een gegeven moment zit je agenda misschien vol, maar dan kun je nog steeds te maken krijgen met klanten die plotseling afbellen of rustigere periodes. In zulke gevallen komt ‘Afspraak on Demand’ van pas. Hiermee krijg je klanten wanneer het jou uitkomt.

Inkoopkorting

Binnen dit abonnent krijg je de mogelijkheid om Goldwell in te kopen tegen 30% korting.

Gratis bedrijfsadvies

Bereid je voor op je rol als mobiele kapper met gratis bedrijfsadvies. Ontvang waardevolle inzichten over zelfstandig ondernemerschap, belastingzaken en meer. We helpen je bij het vinden van de ideale samenwerkingsvorm, of dat nu een abonnement bij ThuiskappersNederland is of het starten als franchisenemer. Ook handig wanneer je ergens tegen aanloopt of met vragen zit. Het adviesgesprek vindt plaats in Almere.

Uitgebreid profiel

Binnen dit abonnement ontvang je de meest uitgebreide profiel, inclusief blog, keurmerkweergave (indien aanwezig), foto, tarieven e.d.

Kies je liever voor een ander abonnement of onze gratis service, klik dan hier