Kapster Nicole (Zaanstad)

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Nicole?
Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

 1. Vul onderstaand formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
 2. Wij sturen uw aanvraag door naar Nicole.
 3. Nicole neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Introductie

Mijn naam is Nicole, moeder van 2 leuke kids en ik woon in Zaanstad.
Ruim 17 jaar ben ik een volleerd kapster en nog steeds volg ik regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Na een aantal jaren in verschillende kapsalons gewerkt te hebben ben ik 8 jaar geleden voor mijzelf begonnen als kapster aan huis en wordt ik door een paar kapsalons ingehuurd.
Ik kom graag bij u thuis langs in de Zaanstreek.

Nicole is kapster aan huis in:

Zaandam/Zaanstad, Amsterdam-Noord, Saendelft/Assendelft-Noord, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Wormer, Westerwatering, het Kalf, Oostzaan, Weidevenne (Purmerend), Peldersveld, Oud-Koog, Nieuw-Koog, Wijdewormer, Engewormer, Landsmeer en Den Ilp.
(Provincie Noord-Holland)

Ervaring

Ruim 8 jaar heb ik ervaring opgedaan in verschillende kapsalons. De langste periode en de meeste ervaring heb ik opgedaan in een gezellige salon in Amsterdam, waar ik nog regelmatig wordt ingehuurd als ZZP kapster op de werkvloer. Daarnaast val ik 1 dag in de week in bij de kapsalon in een verzorgingstehuis.

Opleiding en Cursussen

Naast mijn all-round kappersdiploma heb ik meerdere opfriscursussen gedaan en cursussen gevolgd voor de nieuwste haartrends en nieuwste knip- en kleurtechnieken. Dus voor een nieuwe kleur of een hip kapsel kunt u bij mij terecht. Maar ook voor een ‘ouderwets’ kapsel, alleen de uitgroei kleuren in de kleur die u al heeft of om alleen de puntjes te laten knippen kunt u contact met mij opnemen en zorg ik dat u met een mooi kapsel de deur uit gaat.

Werkdagen en werktijden

 • maandag 9:00 tot 14:00uur
 • dinsdag 15:30 tot 19:30uur
 • donderdag 9:00 tot 18:00 uur
 • vrijdag 9:00 tot 18:00uur

Behandelprijzen

Knippen €17,50
knippen kind t/m 4 jaar €13,00
knippen kind t/m 12 jaar €15,00
knippen en föhnen €27,50
Verven vanaf €25,00
High-lights vanaf €15,00
Fohnen €22,50
Permanent vanaf €55,00
Opsteken vanaf €28,50


Afspraak maken met Thuiskapster Nicole


  Over Thuiskapster Nicole,

  Nicole is al ruim 17 jaar en volleerde kapster waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit aan huis. Nu is Nicole al 8 jaar voor zichzelf bezig als ambulante kapster. Het fijne aan Nicole, is dat ze ook ingehuurd wordt in salons waardoor ze de kwaliteit van haar werk zeer hoog kan houden en dit uiteraard ook bij u aan huis toe past. Met een ambulante kapster zoals Nicole krijgt u alle kwaliteiten van een kapster uit een salon bij u thuis over de vloer. Dit is niet alleen fijn voor u, omdat u de deur niet uit hoeft, maar het is voor de ambulante kappers ook gezelliger om in de persoonlijke woonomgeving van de klant te komen. Hierdoor wordt er vaak een sterkere band opgebouwd dan tussen een klant en de kapper in een drukke kapsalon met meer personeel. Aangezien Nicole zelf 2 kinderen heeft en ook meerdere klanten heeft waarvan de kinderen ook geknipt moeten worden, kan Nicole als kapster aan huis ook uw kinderen met gemak knippen. Voor uw kinderen is het ook heel erg fijn om in hun eigen vertrouwde omgeving geknipt te worden. En de kinderen hoeven niet netjes te wachten tot het hele gezin geknipt is, tussendoor of nadat ze geknipt zijn kunnen ze gewoon verder spelen met hun eigen speelgoed, ergens naartoe gaan om te spelen of naar bed. Door haar ervaring in de kapsalon van een verzorgingstehuis is Nicole ook geschikt om de haren van oudere en/of minder mobiele klanten aan huis te behandelen. Zelfs met dementerende mensen heeft Nicole veel ervaring en ze heeft de goede eigenschap dat ze al haar klanten, (heel) jong of (heel) oud, kan kalmeren als dat nodig is.
  Nicole komt graag uw haren knippen, kleuren en/of permanenten bij u thuis in Zaandam, Amsterdam-Noord, Saendelft/Assendelft-Noord, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Wormer, Westerwatering, het Kalf, Oostzaan, Weidevenne (Purmerend), Peldersveld, Oud-Koog, Nieuw-Koog, Wijdewormer, Engewormer, Landsmeer en Den Ilp.
  (Provincie Noord-Holland)
  Nicole werkt uitsluitend met de professionele kappersmerken XP100 en Wella. Wella is een wereldwijd bekend kappersmerk, maar de professionele lijn is zeker verschillend met de producten die bij de drogist gekocht kunnen worden. De professionele lijn is veel geconcentreerder en beter waardoor Nicole u kan garanderen dat uw haar wordt behandeld met echte professionele kappersproducten en het resultaat dus perfect is. De  XP100 is voor de klanten minder bekend, omdat dit merk echt alleen voor kappers is en alleen te koop is bij groothandels in kappersproducten. Net als de professionele lijn van Wella garandeerd XP100 ook een geweldig en perfect resultaat bij onder andere het kleuren van uw haren.


  Scroll naar boven
  × Chat