Kapster Karin

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Karin? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul onderstaand formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Karin.
  3. Karin neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Introductie:

Mijn naam is Karin, als kind zijnde ben ik altijd bezig geweest met uiterlijke verzorging. Daarom was de keuze om kapster en visagiste te worden snel gemaakt. Met ruim 18 jaar salon ervaring bent u bij mij aan het goede adres voor een goed advies en een mooi kapsel.

Karin is kapster aan huis in:

Hoofddorp, Heemstede, Bloemendaal en Haarlem

Kapperservaring:

In de loop der jaren heb ik meerdere ontwikkelingen door gemaakt. Zo ben ik bedrijfsleider van een kapsalon geweest en heb ik een opleiding management gedaan. Ook heb ik de kapsels en de  choreografie van een show mogen regelen. Vanaf april 2017 ben ik, na 18 jaar ervaring opgedaan te hebben in een kapsalon, als ZZP-er aan het werk gegaan. Sinds kort heb ik het schminken ondervonden. Met veel plezier kan ik op feestjes de kinderen blij maken met een mooi beschilderd gezichtje en een mooie vlecht in de haren.

Opleidingen en cursussen:

Naast mijn all round kappers diploma, heb ik meerdere cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en nieuwste knip en kleur technieken. Ook cursussen voor het opsteken en vlechten van de mooiste feest- en bruidskapsels heb ik gevolgd.

Werkdagen en werktijden:

  • dinsdag 10:00 tot 18:00 uur
  • donderdag 10:00 tot 18:00 uur
  • vrijdag 9:00 tot 18:00uur
  • zaterdag 9:00 tot 16:00uur

Behandelprijzen:

Knippen dame €21,50
Fohnen vanaf €16,50
Knippen en föhnen kort haar €31,50
Knippen heer €16,50
Knippen Kinderen t/m 12 jaar € 13,50
Verven vanaf €21,00
High Lights vanaf €31,50
Bruidskapsel met make-up, prijs op aanvraag
Kinder partijtjes: schminken en haren vlechten, prijs op aanvraag


Afspraak maken met Thuiskapster Karin is momenteel niet mogelijk


Over Thuiskapster Karin,

Karin heeft na ruim 18 jaar salon ervaring de keuze gemaakt om als ZZP-er bij de klanten aan huis langs te komen voor het knippen, kleuren, stylen en föhnen van uw haren.  Ook komt ze bij u aan huis langs voor het verzorgen van een compleet bruidsarrangement. Naast het perfect opsteken van uw haren voor uw bruiloft, kan Karin ook de make-up verzorgen. Uiteraard niet alleen voor de bruid zelf, maar ook voor de gasten als dat wenselijk is. Heeft u kinderen en zoekt u nog een leuk idee voor een verjaardagspartijtje? Dan kan Karin bij u of op locatie langs komen voor het schminken van de gezichtjes en het vlechten van de haren. Zo kan je voor de kinderen een mooie dag vol plezier en blijde gezichten verzorgen.
Karin komt bij U aan huis langs in Hoofddorp, Heemstede, Haarlem en Bloemendaal. U en uw  haren worden door Karin verzorgd met dezelfde precisie en kwaliteit als in een kapsalon. Karin beschikt over de juiste diploma’s en volgt nog regelmatig cursussen om van de nieuwste trends en kapsels op de hoogte te blijven. Uiteraard werkt Karin alleen met professionele kappersproducten van Goldwell en Schwartzkopf.

Scroll naar boven
× Chat