SweetBunnyHare Hair Vitamines

Vorig jaar kwam SugarBearHair met een haar vitamine op de markt. De blauwe gummy beertjes gingen als warme broodjes over de toonbank bij groothandels in kappersproducten en in de kapsalons. Door het grote succes van de vitamine beertjes gingen meer bedrijven de markt op met  een eigen product. Onder andere de SweetBunnyHare vitamines doen een poging om te concurreren met SugarBearHair. En je leest het goed, Deze vitaminekonijntjes heten niet SweetBunnyHair maar SweetBunnyHare. Het is geen typefout van de bedenker van deze zoete vitaminepillen, hare betekend namelijk haas. Dus eigenlijk zijn het zoete-konijnen-haasjes vitamines voor je haren.

Wat zijn SweetBunnyHare Hair Vitamines?

De mensen achter Sweet Bunny Hare vitamines beweren dat deze vitamine boost je haren sterker, langer en dikker kunnen maken. Ook je nagels en je huid  geven ze een boost. Sweet Bunny Hair vitamines zijn bijna hetzelfde als de Sugar Bear Hair vitamines. Net als de blauwe beertjes zijn deze vitamine gummies een vitaminepil speciaal samengesteld voor de behoeften van je haar. Net als bij de multivitamines of andere vitamine pillen die je bij de drogist kan kopen zijn ook de Sweet Bunny Hare vitamines een aanvulling op je dagelijkse voeding. Als je tweemaal daags een SweetBunnyHare vitaminepil in neemt, minimaal 3 maanden achter elkaar, bereik je het beste effect. Deze gummy konijntjes zijn vooral populair bij mensen die graag langer, dikker, sterker en gezonder haar willen zonder een grote, bijna niet weg te slikken vitaminepil in te moeten nemen. De SweetBunnyHare hair vitamines zijn zacht en zoet van smaak, zorg wel dat je goed kauwt voor je deze gummies doorslikt.

Welke ingrediënten bevatten de SweetBunnyHare Vitamines?

In deze vitamine gummies zitten 15 belangrijke ingrediënten, onder andere vitamine A, B6, B12, C, D, E, Biotine, Zink en kokosolie. Vitamine A zorgt ervoor dat je hoofdhuid gezond blijft door het stimuleren van je bloedsomloop waardoor de voedingsstoffen beter aankomen in je hoofdhuid, deze vitamines vind je onder andere in wortels en aardappels. Vitamine B  is een belangrijke vitamine die vooral haarverlies tegen gaat en je haargroei kan stimuleren door je natuurlijke keratine in je haar te ondersteunen. Vitamine B  zorgt ervoor dat je haarzakjes goed verzorgd blijven. Uit een onderzoek blijkt dat vitamine C de haargroei verbeterd. Vitamine C is essentieel voor het lichaam om collageen te maken, dit helpt het haar om sterker van binnenuit te gaan groeien. Ook is vitamine C een antioxidant die helpt bij bescherming van de hoofdhuid tegen vrije radicalen die kunnen zorgen voor haarverlies. Vitamine D zorgt ook voor haargroei. in de zomer merk je dat je haren ook sneller groeien, dit komt omdat door de zonnestralen je huid vitamine D aan maakt. Sommige onderzoeken beweren dat vitamine D zorgt dat er nieuwe haarzakjes worden aangemaakt. Dit zou betekenen dat je een vollere bos met haar kan krijgen van extra vitamine D. Zink  zorgt voornamelijk voor de groei en de reparatie van het haarweefsel. Rondom haarzakjes zitten olieklieren die ervoor zorgen dat je haren soepel en sterk blijven. Zink stimuleert deze  olieklieren waardoor je haren minder snel afbreken en minder droog aanvoelen. Biotine  zorgt voor een gezonde hoofdhuid door de productie van vetzuren te stimuleren. Bij te weinig vetzuren kan je last krijgen van een schilferende een droge huid, eczeem en zelfs breekbaar haar. Biotine ondersteunt ook de keratine in het haar waardoor het haar sterker wordt, je nagels en huid krijgen door dit ingrediënt ook een extra boost.  Biotine in combinatie met vitamine B zorgt voor meer effectiviteit bij het bestrijden van haaruitval en het kan zelfs helpen tegen puistjes en acne. Kokosolie is een van de beroemdste oliesoorten die gebruikt worden voor het hydrateren van je  huid en je haar.
SweetBunnyHare vitamines bevatten geen hormonen, tarwe, gluten, soja, zuivel, vlees, eieren, vis en pinda’s. Dus voor degene met bijvoorbeeld een notenallergie of een glutenallergie kunnen de SweetBunnyHare vitamines zonder problemen gebruiken. Als je twijfelt of je ergens allergisch voor bent of dat je op medisch gebied snel last kan hebben van verschillende voedingsstoffen, vraag dan altijd advies bij je dokter of deze vitamines en extra ingrediënten voor gezonder, langer en dikker haar voor jou ook goed zijn.

Het verschil tussen SweetBunnyHare en SugarBearHair:

SweetBunnyHare vitamines hebben halal certificaat ze zijn 100% veganistisch Ze zijn roze gekleurd en gemaakt in de vorm van een konijntje. SugarBearHair vitamines zijn blauw en in de vorm van een beertje ook hier worden geen dierlijke producten  gebruikt alleen bezitten ze geen halal certificaat. Zowel bij de SweetBunnyHare en de SugarBearHair vitamines zitten in elk potje 60 supplementen. Allebei de vitamine gummies bevatten ongeveer dezelfde ingrediënten Het enige verschil in de ingrediënten is de vitamine D, deze vitamine zorgt er onder andere voor dat je haarfollikels gestimuleerd worden, dit betekend dat je haar iets sneller kan gaan groeien van vitamine D. In de SugarBearHair vitamines zit vitamine D3 en die is iets sterker dan de vitamine D2 die in de SweetBunnyHare vitamine zit.

Waar zijn de SweetBunnyHare vitamines te koop?

Bij Haarshop kan je de SweetBunnyHare vitamines kopen. Op dit moment staat de prijs van de SweetBunnyHare vitamines op €24,95 inclusief BTW. Boven de €30,- betaal je bij Haarshop geen verzendkosten, dus kijk gerust verder op de site voor nog leuke, handige of flink afgeprijsde artikelen die je eventueel nodig hebt.
Let op dat één potje SweetBunnyHare vitamines genoeg is voor 30 dagen en voor 1 persoon. Veel mensen merken in de eerste maand al verschil, maar het beste resultaat merk je na 3 maanden. De vitamine konijntjes zijn soms in de aanbieding, of er is een kortingsactie bij Haarshop waarbij je korting krijgt op alle producten in de webwinkel, deze kortinsacties met bijbehorende kortingscodes kan je regelmatig checken op de pagina over de kortingsacties van de webshops in professionele kappersproducten. Dit zijn de beste momenten om gelijk wat meer potjes in te kopen zodat je niet snel zonder zit. Als je uiteindelijk stopt met het gebruik van de SweetBunnyHare Hair vitamines, is de kans groot dat je hoofdhuid en haar conditie langzaam weer wordt zoals in de periode voordat je begon met deze aanvulling van vitamines en andere ingrediënten die nodig zijn voor sterker, dikker, langer en gezonder haar. Je kan dit uiteraard voorkomen door je leefgewoontes aan te passen en ervoor te zorgen dat je veel van de voedingsstoffen uit deze gummie vitamines via (gezonder) voedsel binnen krijgt.

Dit product is geen geneesmiddel en het resultaat kan variëren per persoon. Dit product kan gebruikt worden voor zowel mannen als vrouwen. Doordat er geen hormonen in de SweetBunnyHare hair vitamines zitten, hoef je niet bang te zijn voor extra haargroei in je gezicht of op andere delen van je lichaam. Mocht je een medische aandoening hebben, overleg dan altijd met je huisarts vóórdat je dit product inneemt!
Voor de informatie op deze pagina zijn de websites van SweetBunnyHare.com en Haarshop als bron gebruikt.

Scroll naar boven
× Chat