SugarBearHair – Hair Vitamins

Deze blauwe beertjes zien er zoet uit, de naam klinkt zoet, ze smaken lekker, maar het beste aan deze beertjes is toch dat je haren er sterker van kunnen worden. Sterker nog, niet alleen je haar krijgt een boost, maar ook je huid en je nagels. Wie wil dat nou niet?

De laatste paar maanden wordt er in het kappersvak steeds vaker gesproken over de SugarBears. Iedereen is er nieuwsgierig naar, alle kappers willen het uitproberen en alle winkels willen het verkopen. Maar wat is dat kleine beertje en wat doet het voor je lichaam?

Wat zijn SugarBears Hair Vitamins?

Kort door de bocht gezegd is dit blauwe beertje een vitaminepil, speciaal afgestemd op de behoeftes van je haren. Het werkt dus voor je haren niet hetzelfde als de (multi-) vitamine pillen die je bij de apotheek of drogist kan kopen. De Sugar Bears bevatten naast de belangrijkste vitamines (A, B5, B6, B8, B12 en C) ook Jodium, Zink, Inositol, Choline en Kokosolie. Vooral Vitamine B8 en Kokosolie zal je niet snel in een ‘normale’ vitaminepil vinden. Deze ingrediënten zouden er voornamelijk voor kunnen zorgen dat de Sugar Bears zo goed zijn voor je haren.
Vooral Vitamine B8 is goed voor je haren. Deze vitamines worden ook wel Biotine genoemd. Als je in je lichaam te weinig vitamine B8 of Biotine hebt, dan kan je niet alleen oneffenheden in je huid krijgen, maar is er ook een kans op haaruitval, breekbare haren en breekbare nagels. Deze vitamines zitten niet alleen in de SugarBears, maar ook in peulvruchten, rijst, bieten en wortelen.
De werking van Kokosolie is ook onmisbaar in de SugarBears haarvitamines. De kokosolie kan ervoor zorgen dat het vochtgehalte in je huid op peil blijft. Zonder een gezonde hoofdhuid kan je niet verwachten dat deze gezonde haren produceert, daarom is dit een van de meest gebruikte ingrediënten in verschillende beautyproducten en ook onmisbaar in de Sugar Bears.
Let wel op, deze vitamine beertjes zijn alleen een aanvulling voor je dagelijkse voeding. Bij de juiste voeding krijgt je lichaam al voldoende vitamines en mineralen binnen waardoor deze vitaminepillen overbodig kunnen zijn en niet voor sterker of sneller groeiend haar kunnen zorgen.

Wat doet de Sugar Bear?

Door de bovengenoemde ingrediënten beloven de SugarBear Hair vitamins veel:

  • Je haren zouden sterker kunnen worden en er is minder snel kans dat je haren afbreken
  • Je haren zouden sneller kunnen gaan groeien
  • Je haren worden van binnenuit gevoed, dat is vele malen beter dan van buitenaf door bijvoorbeeld shampoos en conditioners
  • Niet alleen je haren kunnen een boost krijgen, maar ook je (hoofd)huid en nagels. Sowieso kunnen de toegevoegde vitamines geen kwaad voor je algehele gezondheid.

Meerdere mensen hebben de SugarBears getest, onder andere Khloé Kardashian, Kylie Jenner en Manon Meijers van de Modepolitie. Allemaal zijn ze zeer enthousiast. Ook de ervaringen van de mensen die niet beroemd zijn, zijn zeer positief. Alle recensies op internet vertellen dat het dagelijkse gebruik van de SugarBears al na een maand verschil geeft, de haren voelen steviger, zachter en voller aan. Enkele beweren zelfs dat het haar een stuk sneller is gegroeid.
Een goed voedingspatroon kan ook zorgen voor sterker haar, de Sugar Bear Hair Vitamins zijn alleen een aanvulling op je dagelijkse voeding.

Hoe gebruik je de Sugar Bears?

Twee maal daags moet je 1 SugarBear innemen. De SugarBears smaken naar bessen, dus zal je geen moeite hebben met het innemen van deze vitaminepillen. De beertjes zijn van een zachte gummy achtige structuur gemakt, waardoor het makkelijk is om er een aantal keren goed op te kauwen voordat je ze door slikt Het wordt aangeraden om de pillen minimaal 3 maanden achter elkaar 2x per dag in te nemen. Dit zorgt voor een beter en langer houdbaar resultaat. Als je eerder stopt met het slikken van de pillen, dan kan het zijn dat je haren weer in de oude conditie gaan verkeren, dus dat het weer uit valt en dunner wordt.

Waar kan ik de SugarBears kopen?

Helaas is het steeds moeilijker voor de consument en de professionele kappers om de SugarBearHair Vitamins te kopen. Niet alle webshops mogen de vitaminebeertjes nog verkopen van de fabrikant. Daarom is er nu een alternatief op de markt gekomen. Dit zijn de roze zoete SweetBunnyHare Hair Vitamins. De samenstelling is bijna hetzelfde als die van de SugarBearHair Vitamins, de structuur is hetzelfde, alleen de kleur en de vorm zijn anders. En deze vitamines zijn ook voor de consument gewoon te koop bij Haarshop.nl. Wil je meer informatie over SweetBunnyHare Hair Vitamins? Check dan onze blog over de SweetBunnyHare vitamines.

 

Scroll naar boven
× Chat