Kapster Sharon

 

 

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Sharon? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul dit online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Nathalie.
  3. Sharon neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

IntroductieMijn naam is Sharon, woonachtig in Krommenie
geboren in 1996. Al sinds ik een klein meisje ben wil ik kapster worden. Dit heb ik waargemaakt en na een opleiding en een aantal cursussen ben ik sinds kort voor mijzelf begonnen.
Sharon is kapster aan huis in:Krommenie, Uitgeest, Assendelft, Wormerveer, Wormer,
Zaandijk, Westzaan en Zaandam
(Provincie Noord-Holland)
ErvaringNa 4 jaar gewerkt te hebben in een salon in Krommenie ben ik vanaf januari 2017 voor mijzelf begonnen als kapster bij u aan huis.
Werkdagen & werktijden
  • maandag gesloten
  • dinsdag 9:00 tot 18:00uur
  • woensdag 9:00 tot 18:00 uur
  • donderdag 13.00 tot 21:00 uur
  • vrijdag 9:00 tot 15:00uur
  • zaterdag 9:00 tot 16:00uur
Opleiding en cursussenKapper en all-round kappers opleiding bij het Regio College in Zaandam.
In de jaren dat ik werkzaam was in een salon heb ik een aantal knip, kleur en opsteek/bruidskapsels trainingen gehad.Op dit moment ben ik nog bezig met een opleiding voor nagelstyliste. In september 2017 is deze opleiding afgerond.
PrijzenKnippen €12,50
knippen en föhnen €21,50
Verven vanaf €28,00
High-lights €0,80 per folie
Coupe soleil met muts vanaf €28,00
Permanent vanaf €55,00
Opsteken vanaf €10,00
Producten / merkenHet merk waar ik mee werk is Goldwell.

Afspraak maken met Thuiskapster Sharon

Op dit moment heeft Sharon een klantenstop, dit houdt in dat zij het te druk heeft om nieuwe klanten aan te nemen. Onze excuses voor het ongemak. Wij hopen zo snel mogelijk een andere kapper/kapster te vinden die in de Zaanstreek bij de klanten aan huis komt.

Ben jij een ambulante kapper of kapster die in de Zaanstreek bij de klanten aan huis de haren knipt, kleurt etc? Neem dan een kijkje op de pagina met meer informatie over de verschillende profielen en abonnementen en meld je aan bij ons!

Over Thuiskapster Sharon,

Sharon is nog niet zo heel lang als ambulante kapster aan het werk, maar ze heeft wel ruim 4 jaar salon ervaring en kan hierdoor dezelfde kwaliteit geven als u van een kapster in een kapsalon verwacht. In de salon waar Sharon werkzaam is geweest heeft ze verschillende cursussen gevolgd, hierdoor is ze op de hoogte van de nieuwste kniptechnieken, de beste kleurtechnieken en heeft ze geleerd hoe ze kapsels mooi kan opsteken en hoe je een mooi bruidskapsel kan creëren.
Sharon is op dit moment bezig met het opbouwen van haar klanten kring. Ze komt graag uw haren knippen, kleuren en/of permanenten bij u thuis in Krommenie en de omgeving daarvan, onder andere in: Uitgeest, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Zaandijk, Westzaan en Zaandam.
Sharon werkt uitsluitend met het professionele kappersmerk Goldwell. Dit is een van de bekendste A-merken in het kappersvak, zo bent u verzekerd van de beste verzorging, het mooiste kleur resultaat en de fijnste stylingproducten voor uw haren.

Scroll naar boven
× Chat