Kapster Nicoline

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Nicoline? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul onderstaand formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Nicoline.
  3. Nicoline neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Introductie:

Mijn naam is Nicoline, 36 jaar oud. Van kinds af aan wilde ik al kapster worden, dit doe ik nu inmiddels al 17 jaar met veel plezier.

Nicoline komt als kapster aan huis in:

Breda, Teteringen, Ulvenhout en Effen

Kapperservaring:

Acht jaar geleden heb ik besloten mijn vakkennis aan anderen te gaan onderwijzen in de vorm van cursussen en privélessen. Dit doe ik twee keer per week. Natuurlijk wil ik met beide benen in het vak blijven staan, daarom werk ik voor drie dagen als ambulant kapster in Breda en omgeving. Mijn specialiteiten zijn bruids-/opsteekkapsels waarbij ik kijk naar gezichtsvormen en -lijnen.

Opleiding en cursussen:

Na het behalen van mijn All round kappers diploma op het ROC  in Tilburg, heb ik nog extra opleidingen gevolgd bij Sjenkels Academie.

Werkdagen en werktijden:

Alleen in overleg

Behandelprijzen:

Momenteel is Nicoline vooral gespecialiseerd in het maken van bruidskapsels en bruidvisagie. Hiervoor kunt u de prijzen opvragen via het contact formulier.


Afspraak maken met Thuiskapster Nicoline:

Helaas is het wegens privé omstandigheden niet mogelijk om een afspraak te maken met Nicoline. Wij vragen hiervoor uw begrip.


Over Thuiskapster Nicoline,

De kinderdroom van Nicoline is ruim 17 jaar geleden uit gekomen, toen heeft ze haar all round kappersdiploma gehaald en heeft met veel plezier al deze jaren gewerkt in het kappersvak. Naast de ervaring in een kapsalon en de ervaring als ambulante kapster heeft Nicoline ook ervaring met het geven van knip- en opsteekcursussen. Door al deze ervaringen weet Nicoline hoe ze naar de verschillende haarstructuren en de gezichtsvormen moet kijken om een perfect passend kapsel bij u te maken. Daarom kunt u juist voor feestjes of bruidskapsels een afspraak maken met Nicoline. Doordat ze zelf les geeft in de nieuwste opsteektechnieken bent u verzekerd van een mooi kapsel wat de hele dag of de hele avond perfect blijft zitten.
Nicoline komt graag bij u thuis langs in Breda en de omgeving daarvan, onder andere in: Teteringen, Bavel, Ulvenhout en Effen.
Nicoline werkt met de bekende A-merken in het kappersvak, namelijk L’oréal, Tigi en Schwarzkopf.  Door het gebruik van de professionele kappersproducten bent u verzekerd van een perfect resultaat.

Scroll naar boven
× Chat