Kapster Nicole

Een afspraak maken met thuiskapster Nicole is helaas niet meer mogelijk. Onze excuses.

Introductie:

Mijn naam is Nicole, geboren in 1984 en al sinds 2004 een gediplomeerd kapster. In mijn schoolperiode en daarna heb ik veel ervaring opgedaan in kapsalons en sinds 2016 kom ik als zzp-kapster voor alle kappersbehandelingen bij de klanten aan huis.

Nicole is kapster aan huis in:

Kerkrade, Heerlen, Eygelshoven, Landgraaf, Brunssum Simpelveld, Bocholtz en Voerendaal.

Kapperservaring:

Ik heb tot november 2016 in verschillende kapsalons gewerkt waar ik veel ervaring heb opgedaan. Sinds januari 2016 ben ik minder gaan werken, om zo mijn eigen klanten te kunnen uitbreiden, om uiteindelijk officieel als zelfstandige aan de slag te gaan. Deze stap heb ik dan ook eind 2016 genomen door me vanaf 1 november 2016 in te schrijven bij de kamer van koophandel.

Opleiding en cursussen:

Ik heb de BBL opleiding Kapper en Allround Kapper gevolgd op het Arcus college in Heerlen waar ik Dus 1 dag per week heen ging, terwijl ik de andere 4 dagen heel veel leerde in de salon waar ik toen werkte. Hier en daar volg ik dan nu nog cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste technieken en trends. Vorig jaar heb ik bv en cursus pastel tinten, en een cursus vlechten voor gevorderden gedaan bij florale Haircare in Maastricht.

Werkdagen en werktijden:

  • vrijdag 11:00 tot 17:00 uur
  • zaterdag 11:00 tot 17:00 uur

Behandelprijzen:

Knippen €17,00
alleen tondeuse €12,50
Knippen Kinderen t/m 12 jaar €11,50
Föhnen €16,00 (i.c.m. knippen €31,00)
Verven vanaf €20,00
High-/Lowlights vanaf €21,00


Afspraak maken met Thuiskapster Nicole is helaas niet meer mogelijk.


Over Thuiskapster Nicole,

Na een aantal jaren in kapsalons veel ervaring opgedaan te hebben, heeft Nicole in 2016 besloten om een eigen klantenkring op te bouwen en zich in te schijven bij de Kamer van Koophandel. Hier staat ze ingeschreven als ambulante kapster die bij de klanten aan huis langs komt voor onder andere het knippen, föhnen, permanenten en verven van de haren. Nicole gebruikt verschillende professionele kappersmerken voor haar behandelingen. Van de verf gebruikt Nicole het merk Faipa, de permanentvloeistof is van Silky, de Metaplex is van het merk Metamorphose. Voor de styling gebruikt Nicole verschillende merken om zo voor elk haartype en elk haarstructuur het beste resultaat te creëren. Voor de nieuwste trends, zoals de hipste (pastel) kleuren in het haar, de nieuwste kniptechnieken en de huidige mode volgt Nicole regelmatig extra cursussen. Nicole komt als kapster aan huis langs in Kerkrade en de omgeving daarvan, onder andere in: Eygelshoven, Landgraaf, Heerlen, Brunssum,  Simpelveld, Bocholtz en Voerendaal.

Scroll naar boven
× Chat