Kapster Carina

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Carina? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

 1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
 2. Wij sturen uw aanvraag door naar Carina.
 3. Carina neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Introductie:

Bent u op zoek naar een ervaren haarstyliste? Iemand die de laatste trends kent, maar vooral luistert naar uw wensen? Mijn naam is Carina. Haarstyliste in Assen en omstreken. Ik kom graag bij u langs om u te knippen, kleuren of te stylen. Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor een goed advies.

Werkgebied:

Provincie Drenthe: Assen, Rolde, Gieten, Norg, Vries, Smilde, Bovensmilde, Eext, Annen Provincie Groningen: Groningen, Haren, Hoogezand, Kropswolde, Onnen en Glimmen

Kappers ervaring:

Na 5 jaar in verschillende salons te hebben gewerkt. Ben ik op 1 februari 2016 voor mezelf begonnen en kom ik bij de mensen aan huis langs voor de haar behandelingen.

Opleiding en cursussen:

Met succes heb ik de kappersopleiding van de Drenthe College afgerond in 2015. Daarnaast heb ik nog een aantal cursussen gevolgd, onder andere een cursus voor snelle opsteektechnieken en een cursus over de nieuwste haartrends.

Werkdagen en werktijden:

 • Maandag 9.00 – 21.00 uur
 • Dinsdag 9.00 – 16.00 uur
 • Woensdag 9.00 – 16.00 uur
 • Donderdag 9.00 – 21.00 uur
 • Vrijdag 9.00 – 21.00 uur

Behandelprijzen:

Knippen  €16,00

knippen en wassen  €18,50
Kinderen knippen t/m 12jaar  €12,50
Tondeuse   €12,50

Kleuren vanaf  €30,00
Highlights vanaf €25,00
Toner vanaf €18,50
*Dit zijn vanaf prijzen gebaseerd op kort haar, voor lang en/of dik haar komt er een toeslag bij. *

Permanent Incl knippen vanaf €57,50
Deel permanent incl knippen  €52,00
Watergolven incl wassen €18,50
Watergolven incl knippen en wassen  €29,50

Bruidskapsel inclusief proefkapsel €97,00

*Toeslag op de prijzen bij lang haar gaat in overleg*

Wenkbrauwen epileren of verven   €12,00
Wenkbrauwen epileren en verven  €18,50

U kunt bij mij ook pinnen.


Afspraak maken met Thuiskapster Carina:


  Over Thuiskapster Carina,

  Carina heeft ruim 5 jaar in verschillende salons gewerkt en heeft hierbij veel ervaring op gedaan en een aantal cursussen gevolgd. Sinds 2016 is Carina voor zichzelf begonnen als ZZP kapster aan huis. Sindsdien blijft ze op de hoogte van de nieuwste mode en de mooiste trends door jaarlijks een cursus daarover te volgen. Hierdoor kunt u bij Carina ook altijd terecht voor een goed advies over uw bestaande kapsel of als u een nieuw kapsel wilt.
  Carina komt als kapster aan huis bij u langs in Assen en omgeving: onder andere Zuidvelde, Westervelde, Norg, Peest, Zeijen, Ter Aard, Vries, Tynaarlo, Zeegse, Taarlo, Loon, Balloo, Rolde, Nooitgedacht, Nijlande, Ekehaar, Smilde, Bovensmilde, Eext, Gieten, Anloo, Annen en Gasteren. En Carina komt bij u als kapster aan huis langs in de stad Groningen en de omgeving daarvan, onder andere: Haren, essen, Hoornsedijk, Oosterhaar, Hoogezand, Westerbroek, Kropswolde, Glimmen en Onnen.
  Carina komt bij u thuis langs voor onder andere het knippen van uw haar, het kleuren van uw haar, het permanenten van uw haar, het watergolven of fohnen van uw haar en u kunt bij Carina ook terecht voor het epileren en/of verven van uw wenkbrauwen en het lakken van uw nagels met gellak.
  De haarproducten waar Carina mee werkt zijn van het merk Finnley’s. Finnley’s is een product wat gemaakt is voor de professionele kappers en niet te koop is bij de drogist. Bij dit merk worden regelmatig cursussen gegeven, waardoor u altijd verzekerd bent van een professionele kapster met professionele kappers producten bij u aan huis.
  U kunt bij Carina contant betalen, maar u kunt ook pinnen.

  Scroll naar boven
  × Chat