Kapster Patricia

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Patricia? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Patricia.
  3. Patricia neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Introductie:

Bent u op zoek naar een ervaren haarstyliste die zowel met Europees haar als Black Hair kan werken? Patricia is dan uw beste keus, al meer dan 30 jaar is zij werkzaam in het kappersvak. Patricia heeft een aantal jaren als praktijk docent op een kappersschool les gegeven en ze staat nog steeds regelmatig voor de klas om knipcursussen te geven.

Werkgebied:

Goes, Wolphaarsdijk, Heinkenszand, Gravenpolder, Sheer Arendskerke, Middelburg, Kloetinge, Lewedorp, Nieuwdorp, ’s Hendrikskinderen, Eindewege, Heinkenszand, Oud Sabbinge,  Veere, Wemeldinge en Wilhelminadorp.   Zit uw woonplaats er niet bij en wilt u toch van mijn diensten gebruik maken? Laat dit dan weten in het afspraken formulier zodat ik eventueel met kilometervergoeding alsnog bij u langs kan komen.

Kappers ervaring:

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in Europees en Blackhair. Ik heb 3 jaar gewerkt als praktijk docent (invalster) bij Zadkine in Rotterdam en op dit moment geef ik voor Selfline knipcursus in Alkmaar en Goes. Daarnaast heb ik eigen salons gehad en de laatste 6 jaar als vertegenwoordigster en brand educator gewerkt voor Design Essentials.

Opleiding en cursussen:

Naast de kappersopleiding die ik heb gevolgd, heb ik meerdere certificaten van het kappersvak in mijn bezit. Nog steeds blijf ik door het geven van cursussen zelf ook op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen in het kappersvak.

Werkdagen en werktijden:

  • Maandag 9:00 – 18:00 uur
  • Dinsdag 9:00 – 18:00 uur

Behandelprijzen:

Knippen Europees haar € 17,50
Knippen – drogen € 20,00
Föhnen € 18,50
Knippen – föhnen € 27,50
Wassen -föhnen € 22,50
Wassen – knippen € 21,50
Wassen – knippen – föhnen € 33,50
Wassen -knippen – watergolven € 38,00
Watergolven (exclusief wassen) € 21,00

Permanent (incl knippen – föhnen) € 68,50
Permanent ( incl knippen) € 57,50
Permanent ( incl knippen – watergolf) € 76,00
Deel permanent € 50,00
Permanent met extra verzorging € 85,00   Black hair
Wassen – watergolf vanaf € 28,00
Wassen – knippen – watergolf € 45,00
Ontkroezen (relax) vanaf € 80,00
Curly vanaf € 90,00
Curl streching vanaf € 85,00

Kleuren
Permanente kleuring vanaf € 30,00
Coupe de soleil € 35,00
Highlights (tot 20 foiles) € 35,00
Blonderen vanaf € 35,00

Meerprijzen/ speciaal
Permanent lang haar € 20,00
Kleuren lang haar € 23,50
Highlights per extra folie € 1,00
Kinderen knippen € 14,00
Pony knippen € 5,00
Nabehandeling € 5,95
Crème behandeling vanaf € 15,00


Afspraak maken met Thuiskapster Patricia is momenteel helaas niet mogelijk


Over Thuiskapster Patricia,

Patricia heeft ruim 30 jaar ervaring in het kappersvak. Wat haar zo uniek maakt, is dat ze gespecialiseerd is in Europees haar en BlackHair. Dus iedereen kan een afspraak maken, ongeacht wat voor haar je hebt. Patricia is een ambulante kapster en komt dus bij u thuis of op locatie langs voor alle kappersbehandelingen die genoemd zijn in bovenstaande prijslijst.
Patricia komt als kapster aan huis bij u langs in Middelburg, Goes, Wolphaarsdijk, Heinkenszand, Gravenpolder, Sheer Arendskerke, Kloetinge, Lewedorp, Nieuwdorp, ’s Hendrikskinderen, Eindewege, Heinkenszand, Oud Sabbinge,  Veere, Wemeldinge en Wilhelminadorp.
Patricia komt bij u thuis langs voor onder andere het knippen van uw haar, het kleuren van uw haar, het permanenten van uw haar, het watergolven of föhnen van uw haar en u kunt bij Patricia ook terecht voor het ontkroezen van blackhair of er juist voor zorgen dat jouw afrokapsel weer perfect in de krul blijft zitten.
De haarproducten waar Patricia mee werkt zijn van het merk Design Essentials, Kay en Goldwell. Dit zijn professionele kappersproducten die zowel voor Europees haar als Black Hair gebruikt kunnen worden met een mooi resultaat voor een betaalbare prijs.
Aangezien Patricia nog cursussen geeft bij Selfline, weet u zeker dat u een kapster aan huis of op locatie krijgt in Zeeland, die up-to-date is, precies weet wat ze doet en een geweldig resultaat kan behalen met uw haren.

Scroll naar boven
× Chat