Kapster Charlotte

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Charlotte? Dat kan normaal in 3 eenvoudige stappen. Charlotte heeft echter een klantenstop!

 1. Vul onderstaand formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
 2. Wij sturen uw aanvraag door naar Charlotte.
 3. Charlotte neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Introductie:

Mijn naam is Charlotte en ben 31 jaar, woon in Hoofddorp en ben al ruim 10 jaar allround kapster. Ik heb in verschillende salon’s gewerkt waaronder ook in het buitenland.
Ruim 4,5 jaar ben ik werkzaam geweest op een cruise schip als kapster en heb de hele wereld rond gereisd, het was de meest geweldige ervaring in mijn leven tot nu toe.
Na 2 jaar weer in een salon op het vaste land gewerkt te hebben, heb ik besloten om voor mijzelf te beginnen, wat me super bevalt.

Werkgebied:

Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Bennebroek, Heemstede, Haarlem, Lisse, Lisserbroek, Beinsdorp, Hillegom, Zwaanshoek en Cruquius, (Haarlemmermeer/Bollenstreek)

Kapperservaring:

Na 9 jaar in verschillende salons gewerkt te hebben en flink wat ervaring heb op gedaan, ben ik voor mij zelf begonnen. Ik huur een plek in een salon in Lisse maar het grootste gedeelte van mijn tijd kom ik bij de mensen thuis. Ik probeer altijd van anderen te leren en daarom vind ik de combinatie in de salon en bij mensen thuis zo leuk.

Opleiding en cursussen:

Naast mijn allround kappers opleiding heb ik meerdere cursussen gevolgd om steeds weer iets nieuws te leren. Verschillende kleur en knip cursussen. Maar ook inspirerende vlecht en opsteek cursussen.

Werkdagen en werktijden:

 • Maandag: 09:00 t/m 18:00 uur
 • dinsdag: 9:00 t/m 18:00 uur
 • Woensdag: 09:00 t/m 18:00 uur
 • Donderdag: 09:00 t/m 18:00 uur
 • Vrijdag: 09:00 t/m 18:00 uur
 • zaterdag: 9:00 t/m 15:00uur
 • Eventueel avondtijden op aanvraag.

Behandelprijzen:

Knippen Dame: €16,00
Drogen: €2,50
Föhnen vanaf: €16,00
Knippen en Föhnen Kort haar: €26,00
Knippen en Föhnen Lang haar: €31,00
Knippen Heer €16,00
Kinderen Knippen t/m 12 jaar €13,40
Verven vanaf €25,00
Highlights/lowlights vanaf €30,00
Spoeling vanaf: €20,00


Afspraak maken met Thuiskapster Charlotte:

  Let op! Deze kapster heeft een klantenstop! Zoek op deze website zoeken naar een andere kapper of vul het onderstaande formulier in. Wij sturen uw aanvraag door naar een andere kapper of partner.


  Over Thuiskapster Charlotte,

  Al ruim 10 jaar mag Charlotte zichzelf een all-round kapster noemen. Dit betekend dat ze zowel alle knip technieken, als alle kleur-, föhn- en andere kappers technieken in haar vingers heeft zitten. Uiteraard blijft ze deze technieken bijhouden door middel van verschillende cursussen, zodat zij altijd up-to-date is van de nieuwste trends, de nieuwste mode en alle nieuwe technieken die je als kapster kan gebruiken om de mooiste resultaten bij de klant te krijgen. Het meest bijzondere aan de ervaringen die Charlotte heeft, is dat ze als kapster zowel in Nederland als in het buitenland heeft gewerkt. Als kapster op een cruiseschip heeft ze vele landen bezocht en vele kapsels gecreëerd. Nu ze weer aan vaste wal is, heeft ze besloten om voor zichzelf te beginnen als kapster aan huis. Naast het kleuren, föhnen en knippen bij u thuis of op locatie, heeft Charlotte ook een werkplek in een kapsalon in Lisse. De afwisseling van het werk in en salon met collega’s en het werken bij klanten thuis bevalt Charlotte prima. Zo blijft ze van haar collega’s leren, maar bouwt ze met de klanten aan huis een persoonlijkere band op waar ze haar geleerde technieken weer kan uitvoeren.
  Charlotte werkt met de producten van Keune, Lóreal en Goldwell. Van deze merken werkt ze alleen met de professionele lijn die niet te verkrijgen zijn bij de drogist, maar wel bij de groothandel. Het voordeel van het werken met deze professionele producten is dat Charlotte zeker weet dat het resultaat perfect is. Daarom bent u met Charlotte verzekerd van een professionele gediplomeerde kapster aan huis die met professionele producten werkt om zo te verzekeren dat u met een perfect geknipte, gestylde en eventueel gekleurde coupe de deur uit kan. Met Thuiskapster Charlotte heeft u de kwaliteit van een kapsalon bij u thuis of op locatie.

  Scroll naar boven
  × Chat