Kapper Jimmy

Helaas is het momenteel niet meer mogelijk om een afspraak te maken met kapper Jimmy. 
IntroductieMijn naam is Jimmy, sinds 2005 heb ik in verschillende kapsalons gewerkt en diverse trainingen en cursussen gevolgd. Nu na 13 jaar ervaring opgedaan te hebben in het vak, heb ik de knoop “doorgeknipt” en is het tijd om zelfstandig te gaan werken. Als zelfstandige kan ik bij u thuis met meer persoonlijke aandacht, kwaliteit en service uw hairstyling verzorgen.
Jimmy is kapper aan huis in: Jimmy is helaas niet meer werkzaam bij de klanten aan huis.
ProvincieZuid Holland
ErvaringIk ben gediplomeerd allround kapper met ruim 13 jaar ervaring in het kappersvak. Deze ervaring, samen met alle knip- en kleurtechnieken die ik bij heb geleerd in de vele extra cursussen die ik heb gevolgd, zorgen ervoor dat ik een topstylist ben waar u uw haren aan kan toevertrouwen. Sinds september 2018 ben ik als zzp-kapper bij de KvK ingeschreven en kom ik bij alle klanten aan huis langs om de mooiste kapsels te creëren en ervoor te zorgen dat al mijn klanten een “salonervaring” rijker zijn, maar dan in hun eigen huis.
Werkdagen & werktijden
  • maandag
  • dinsdag
  • woensdag
  • vrijdag
    De tijden zijn in overleg te bespreken, eventueel werk ik ook op maandag, dinsdag en woensdag in de avonduren.
Opleiding en cursussenRegelmatig volg ik extra cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en de nieuwste knip- en kleurtechnieken, zo houd ik mijn kwaliteit hoog en mijn klanten tevreden. Een voorbeeld van enkele cursussen die ik in de afgelopen tijd heb gevolgd zijn:
Blondor&Freelight training, Sebastian producten training, Wella koleston kleur training, Wella illumina kleur training, Wella product training, Wella SP product training, , Wella color touch training, Wella magma training, Nioxin training, Keune kleur training en de Pivot Point Training.
PrijzenKnippen en stylen dames € 19,50
Tondeuse € 12,50
Knippen en modelföhnen € 28,00
Föhnen of stijlen met de stijltang v.a. € 17,00
Krullen met de krultang v.a. € 17,00
Opsteken v.a. € 17,00

Knippen en stylen heren €19,50
Tondeuse €13,50
Kleurspoeling heren €16,50

Uitgroei verven  € 28,00
Kort haar verven € €32,50
Half lang haar verven € 42,50
lang haar verven € 51,50

High-lights/low-lights scalp  €43,00
High-lights/low-lights geheel  € 59,50
Blonderen v.a. € 29,00
Kleurspoeling € 23,00
Toner € 19,50
Balayage/ombre v.a. € 65,00

Hair extensions op aanvraag

Bruidskapsel op aanvraag

Wenkbrauwen epileren €12,50
wenkbrauwen verven €10,00
Wenkbrauwen epileren en verven €17,50

Producten / merkenIk werk uitsluitend met producten van Wella Koleston en Sebastian professional.

Een afspraak maken met Thuiskapper Jimmy is helaas niet meer mogelijk.

Over kapper Jimmy,

Jimmy mag zichzelf een topstylist en kleurexpert noemen met alle cursussen die hij na zijn opleiding nog heeft gevolgd. Samen met zijn materialen en producten komt Jimmy bij u aan huis knippen, kleuren, föhnen, etc. Ook voor uw bruidskapsel of een feestkapsel zit u goed onder het kapkleed van Jimmy. Wilt u dikker en/of langer haar? Dan kan Jimmy bij u thuis hair extensions van het merk SoCap of Balmain plaatsen. Dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met een wave of microrings, wat voor lange tijd in het haar blijft zitten of met een clipin wat je dagelijks weer uit uw haren kan halen. Samen met Jimmy kunt u de geschikte methode voor uw wensen en uw haar bespreken. SoCap en Balmain zijn top merken op het gebied van hairextensions, Met deze haarstukken bent u verzekerd van goede kwaliteit haar waar u lang plezier van heeft.
Uiteraard hoeft u niet alleen een afspraak te maken met Jimmy als u een make-over wilt of een speciaal kapsel met een uitdagende kleuring, ook voor het ‘gewone’ werk komt Jimmy als kapper aan huis bij u thuis langs. Wilt u ‘gewoon’ een puntje geknipt worden of alleen de uitgroei in de ‘gewone’ kleur die u altijd heeft? Jimmy draait daar zijn hand niet voor om en zorgt met behulp van zijn kennis, ervaring en professionele producten dat zelfs een ‘gewoon’ kapsel perfect geknipt, gekleurd en gestyled is.
Jimmy werkt met verschillende professionele kappersmerken waarvan u ook de styling producten bij Jimmy kan bestellen, zodat u extra lang van de goed geknipte coupe kan genieten. Jimmy werkt onder andere met Sebastian Professional, bij Sebastian heeft men de filosofie dat iedereen zo kleurrijk is, dat dat niet in één stijl te vangen is. Daarom staat het bedrijf nooit stil, maar is altijd aan het creëren en innoveren zodat de klanten kunnen profiteren van de beste producten voor het haar. Sebastian wordt gemaakt voor echte beauty fans en dat is Jimmy zeker. Met unieke kleur-, care- en stylingproducten kun je eindeloos variëren en ervoor zorgen dat je nog langer van je kleur en je kapsel kan genieten.
Een ander merk waar Jimmy mee werkt is Wella Koleston Professional, deze kleuring zorgt voor een echt perfect, intens en levendig en kleurresultaat. Dankzij ingrediënten van de hoogste kwaliteit kunnen er kleuren gerealiseerd worden van hoog blond, natuurlijk, bruin en rood tot speciaal gemengde tinten met triluxiv-techologie. De kleuring van Wella Koleston is tot 100% grijsdekking en egaal van de haaraanzet tot aan de punt. Deze  kleuring bevat 25% conditioningstoffen en lipiden voor een resultaat dat verzorgend en vriendelijk voor het haar is  waarmee u tot 66% meer glans krijgt en ook behoudt.

Scroll naar boven
× Chat