Voordelen voor de thuiskapper

Voor de klanten die op zoek zijn naar een kapper aan huis is ThuiskappersNederland.nl een fijne site waarbij ze binnen 3 stappen een ambulante kapster of kapper kunnen boeken zonder extra kosten. Natuurlijk profiteert de kapper of kapster hier ook van. Naast dit voordeel zijn er nog een aantal voordelen voor de thuiskapper of thuiskapster:

Vergroten van je klantenkring

Via ThuiskappersNederland.nl zal je regelmatig aanvragen binnenkrijgen van nieuwe klanten die in jouw werkgebied wonen en graag willen dat jij de haren van hunzelf, vrienden, familie of het hele gezin mooi komen maken aan huis. Als jij met deze nieuwe klant een afspraak hebt gemaakt ga jij uiteraard je uiterste best doen om deze klanten een prachtig kapsel  en een fijne ervaring te geven van een professionele kapster of kapper aan huis. Zijn deze klanten tevreden? Zorg dan dat ze gelijk een nieuwe afspraak plannen met jou, of dat jij je gegevens achter laat zodat ze met jou in contact kunnen komen voor een nieuwe afspraak.

Je omzet verhogen

Meer klanten betekend natuurlijk ook meer omzet. Natuurlijk betaal je voor een profiel op ThuiskappersNederland.nl maar dit staat tot schril contrast met de kosten die gepaard gaan met marketing en reclame activiteiten om klanten te werven.

Korting op je inkopen

Wist jij dat je via internet vaak je producten goedkoper in kan kopen dan bij een fysieke groothandel? Soms scheelt het ongeveer 15% en als je geluk hebt 70% op de verkoopprijs bij de groothandel. Als jij een profiel hebt bij ThuiskappersNederland.nl dan krijg je 30% korting op Goldwell producten, en koop je rechtstreeks op de Goldwell webshop. Je ontvangt ook nog 7,5% extra korting op je inkopen bij Hair and Beauty Online.


Advertentie

Meer bekendheid

Mond tot mond reclame werkt perfect, tot je beseft dat je hiermee niet je agenda vol kan plannen. Een andere optie is dan om een website te (laten) maken. Dit kan nog al een tijdrovend en lastig klusje zijn. Helemaal als je dan ook nog goed gevonden wilt worden in Google. Een Facebookpagina of andere social media pagina’s werken natuurlijk ook, maar wist jij dat ongeveer 80% van je toekomstige klanten via Google of andere zoekmachines komen en je dus een kleiner bereik hebt via social media?

Wij doen er veel aan om hoog te scoren in Google. Hiervoor maken wij meestal geen gebruik van advertenties, maar door middel van andere manieren die veel goedkoper maar ook heel effectief zijn. Zo houden wij de kosten voor de thuiskappers laag, maar zorgen wij wel dat de mensen die een ambulante kapper of kapster zoeken snel op de website een kijkje nemen, en dus ook snel een professionele thuiskapper of thuiskapster in hun omgeving kunnen vinden.


Het eerste wat de toekomstige klanten zien, is dat de kappers en kapsters die bij ons staan ingeschreven echt professioneel zijn en geen zwartwerkende hobbyisten. Samen met de extra uitgebreide informatie van jou op je profiel en een profielfoto zorgt dit ervoor dat jij betrouwbaar over komt en de klanten ook sneller beslissen om contact met jou op te nemen.


Naast het hoger scoren op Google, het vertrouwen winnen van de toekomstige klanten en het garanderen van professionaliteit, zullen wij ook reclame maken op onze Facebookpagina en Instagramaccount. Bij de meeste abonnementen maken wij reclame voor jou met je eigen gegevens zoals naam en foto.

Professional

Alleen professionele thuiskappers en thuiskapsters krijgen een profiel op ThuiskappersNederland.nl. Dit houdt in dat wij controleren of ze een erkend kappersdiploma hebben, ingeschreven staan bij de KvK en met professionele kappersproducten werken. Als de kapper of kapster niet kan voldoen aan een van deze eisen, dan krijgen ze geen profiel op onze website. Hierdoor willen wij dezelfde kwaliteit, van de bij ons aangesloten kappers en kapsters, garanderen aan de klanten, zoals bijvoorbeeld ook een keurmerk kan garanderen. De klant weet zeker dat wij jou hebben gecontroleerd en jij dus geen zwartwerkende hobbyist bent die zonder diploma de haren van de klanten kan verpestten. Als jij dus een profiel hebt bij ThuiskappersNederland.nl, kom jij over als een eerlijke en professionele kapper of kapster die ervaring en kennis heeft in het kappersvak. Dit kan je versterken door het keurmerk voor mobiele kappers aan te vragen. Dat kan via MKunited.

Toen… in 2018 waren de cijfers al indrukwekkend. Nu zijn de cijfers natuurlijk een heel stuk hoger.

Vanaf 1 januari 2018 tot 30 april 2018, toen deze website nog niet zo lang bestond, zijn er ruim 12.000 actieve bezoekers op deze site geweest en heeft Google onze site ruim 19.000 keer laten zien bij verschillende zoekwoorden. Aan de 14 kapsters die een profiel op de website hebben, zijn er in de eerste maanden van 2018, tot 30 april, ongeveer 96 aanvragen van klanten door gestuurd. Kortom, tot nu toe komen er gemiddeld ruim 3.000 actieve bezoekers per maand op onze website die op zoek zijn naar een nieuwe thuiskapper of thuiskapster. Op de site wordt nog regelmatig gezocht en gekeken voor thuiskappers en kapsters in provincies of in steden waar wij helaas geen aangesloten ambulante kapper of kapster hebben staan. Misschien ben jij wel een van de ambulante kapsters of kappers die in deze provincies en steden werkzaam bent en zitten hier jouw toekomstige klanten ook bij?! Of misschien ken jij wel een thuiskapper of thuiskapster die meer klanten wilt en zich bij ons aan wilt sluiten? Kijk dan even op de pagina aanmelden, voor meer informatie over de kosten en hoe jij of jouw thuiskapper/kapster zich kan aanmelden bij ons.

Scroll naar boven
× Chat