Pro Duo

Alle aangesloten kappers en kapsters kunnen een kortingspas aanvragen voor Pro Duo, één van de grootste kappers groothandels van Nederland, hiermee krijgen zij standaard 20% korting op de inkopen via Pro Duo.
Voor het aanvragen van deze korting worden een aantal gegevens van jou gevraagd om door te sturen naar de vertegenwoordiger van Pro Duo, onder andere je KvK nummer, je adres en bankrekeningnummer.
Deze gegevens worden alleen gebruikt om door te sturen naar Pro Duo zodat jij de korting krijgt en niet voor andere doeleinden.

Het assortiment van Pro Duo

Pro Duo heeft meer dan 100 verschillende merken van kappers en schoonheidsproducten in hun assortiment. Buiten de meer bekende merken zoals L’Oréal, Schwarzkopf en Wella, beschikt Pro Duo ook over exclusievere merken zoals Lômé Paris, Barnum, Phytodess, Osmo, Jean Marin, XP100, Proxelli en Wunderbar.
Als kapper kan je voor alle benodigdheden bij Pro Duo terecht. Naast alle haarverf, verzorginsproducten, stylingproducten en omvormingsproducten kan je bij Pro Duo bijvoorbeeld ook terecht voor een nieuwe tondeuse, föhn en een heel nieuw interieur van jouw kapsalon.
Voor het complete aanbod kan je langs komen in een van de Pro Duo winkels of een kijkje nemen op de website van Pro Duo.

De winkels van Pro Duo

Pro Duo heeft in Nederland 31 winkels waar jij als kapper je inkopen kan doen. Op deze pagina kan je kijken welke winkel bij jou in de buurt gevestigd is: www.pro-duo.nl/winkels .
In de winkels kan je altijd terecht met vragen over alle producten en kunnen de medewerkers meer informatie geven over nieuwe producten of bij de overstap naar een ander merk. De werknemers zijn allemaal deskundig opgeleid en weten dus precies waar ze het over hebben.
Bij de winkels kan je pinnen, contant betalen of beslissen om de rekening op een later tijdstip over te maken.

Bestellen

Bij de winkels kan je langs gaan om de producten die je nodig hebt meteen me te nemen of je kan een (grotere) bestelling plaatsen zodat deze bij jou thuis of in de salon geleverd kan worden.
Ben je niet in de gelegenheid om bij een winkel langs te gaan om zo je bestelling door te geven? Dan kan je op werkdagen tot 19:00uur je bestelling telefonisch door geven.
Als de producten op voorraad zijn wordt je bestelling binnen 24 uur geleverd.

Educatie/cursussen

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends, kniptechnieken en kleurmethodes? Dan kan je bij Pro Duo regelmatig cursussen volgen.
Dit zijn onder andere cursussen die gegeven worden door Pro Duo:
– de nieuwste knip technieken
– de nieuwste kleurtechnieken zoals Balayage, melted colors en andere folie technieken
– uitleg en het toepassen van nieuwe kleuren binnen een bepaald verfmerk
– oldschool heren knippen en scheren
– opsteek en vlecht cursussen
Voor het volledige aanbod kan je een kijkje nemen op www.pro-duo.nl/opleiding

Op de cursussen krijgen de kappers/kapsters die aangemeld zijn bij ThuiskappersNederland.nl geen korting.

 

Scroll naar boven
× Chat