Hairconnexxion

Als kappers zijnde, wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste trends, nieuwste technieken en alle nieuwe innovaties in het kappersvak. Voor ZZP kappers kan dat soms een uitdaging zijn omdat de grote kappersmerken vaak de cursussen weg geven bij de inkoop van heel veel producten, wat voor een ZZP-er niet haalbaar is. Ook worden veel cursussen en workshops gegeven in een kapsalon waar al het personeel aanwezig is, ook in dit geval komt de ZZP-er er niet tussen en zijn ze volledig afhankelijk van groothandels die de kappersproducten verkopen en dus ook de cursus voor dat product mag aanbieden, of andere ZZP-ers die cursussen geven in het kappersvak over bijvoorbeeld opsteekkapsels.

Eindelijk een platform voor de behoeften van de ZZP kapper!

Wij, van ThuiskappersNederland.nl, helpen de ambulante kappers aan de klanten. Dit is natuurlijk al een groot voordeel, maar wij zijn helaas ook te klein nog om met ‘de grote jongens’ mee te doen wat betreft inkopen, cursussen en andere dingen die bij het ondernemerschap in het kappersvak komen kijken. De grotere kappersketens krijgen meer korting op producten, meer korting of zelfs gratis cursussen en profiteren ook veel meer van de reclame en online en offline marketing wat wordt gemaakt voor alle kapsalon ketens die dezelfde naam dragen. Gelukkig komt daar verandering in door het nieuwe platform wat Hairconnexxion heet! Dit is een platform speciaal voor de ZZP kappers waarbij je kan profiteren van inkoopkorting, cursussen en workshops voor de professionele kapper en evenementen om kennis te maken met andere ‘vak idioten’ om zo samen te kunnen groeien, van elkaar te leren en nieuwe connecties op te doen.

Wat doet Haiconnexxion voor jou als ZZP kapper?

Tijdens het eerste kennismakingsevent op maandag 25 maart 2019 in Zeist leggen de oprichters van Haiconnexxion uit wat zij precies voor jou kunnen betekenen. Tijdens dit evenement zal Floor Kleyne een look & learn geven en legt Koenraad Engels de nieuwste kapsels en de haarkleuren van deze lente en zomer uit. Hier kan jij als ZZP kapper bij zijn. Dus niet alleen de ambulante kappers zijn welkom, maar ook de kappers die een salon hebben en in hun eentje werken.
Dit is een mooi voorproefje van alle cursussen, workshops en presentaties die regelmatig gegeven zullen worden vanuit Hairconnexxion. Daarnaast werken ze samen met Schwarzkopf Professional en Indola. Dus ook voor je producten kan je voordelig bij ze terecht. Aangezien Hairconnexxion echt nog heel nieuw is, maar wel al grote merken achter zich heeft staan, zijn ze nog vol op bezig met uitbreiden, gesprekken voeren en voor jou als ZZP kapper regelen dat jij nog veel meer kan halen uit een lidmaatschap bij Hairconnexxion.

Wie, wat waar?

Het eerste kennismakings evenement van Hairconnexxion wordt gegeven in de kapsalon van Koenraad Engels (Engels Creations, Slotlaan 84A, 3701 GP Zeist). Dit is op maandag 25 maart 2019 van 19:00uur tot ongeveer 22:30uur. Voor dit evenement moet je tickets kopen via https://hairconnexxion.com/evenementen/kickoff-event/ De tickets kosten €30,- per persoon, maar met de kortingscode TKNL25DC krijg je 25% korting, dus je profiteert direct. Ook ontvang je bij deze avond, naast de presentaties van Floor Kleyne en Koenraad Engels, ook een goodiebag t.w.v. €30,-. Dus deze kleine investering heb je al heel snel terug verdiend!
Laat jij ook op Facebook weten of jij erbij bent? Ik zie je graag maandag 25 maart, want ik zal er ook zijn!

Scroll naar boven
× Chat