Black Friday

Op 24 november 2017 is het weer Black Friday. Dé koopjesdag van het jaar. Waarschijnlijk ken je deze dag voornamelijk van de filmpjes in het nieuws waarbij mensen rijen dik voor de deuren van een winkel staan en over elkaar heen lopen voor de laagste korting op bepaalde producten. Deze koopgekte is in Nederland gelukkig nog niet zo erg als in Amerika, maar via de webshops wordt er ook in Nederland flink met prijzen gestunt en heel veel verkocht.

Korting bij webshops op Black Friday

Veel webshops doen tegenwoordig mee met verschillende Amerikaanse Sale dagen, zoals Glamour Day, Singlesday, Cyber Monday en Black Friday. Toch blijft Black Friday het meest bekend en zijn de kortingen op deze dagen het hoogst. Cyber Monday is de maandag na Black Friday. Sommige webwinkels hebben dus niet alleen op die ene vrijdag in het jaar hoge kortingen, maar geven het hele weekend tot en met Cyber Monday extra korting weg.
Op BlackFridaySuperSale.nl staat een overzicht van alle webshops die met Black Friday mee doen. Dit zijn bijvoorbeeld de grote elektronica winkels zoals BCC en Media Markt, maar ook fashion webshops, zoals BALR. en Omoda, waarbij je de garderobe kast weer aan kan vullen en zelfs webshops waarbij je korting krijgt op vakanties.

Black Friday bij Haarshop, Kapperskorting en Hair and Beauty Online

In 2016 deden ook Haarshop.nl en Kapperskorting.nl mee met Black Friday deals. Op Black Friday gaven ze in 2016 beide 10% korting op tools, zoals trimmers, tondeuses en föhns.
In 2017 zal er ook zeker een goede actie komen bij Haarshop.nl, Kapperskorting.nl en bij Hair and Beauty online op Black Friday. Dit zijn de acties:

  • Haarshop.nl geeft van vrijdag 24 november t/m maandag 27 november 2017 10% extra korting op je aankopen. Je korting kan dus oplopen tot 75%!! Gebruik hiervoor de kortingscode BLACK.
  • Kapperskorting heeft heel veel artikelen geselecteerd voor de Black Friday Sale. Deze kortingen kunnen oplopen tot 80% en zijn alleen geldig op 24 november 2017. Dus wacht niet te lang!
  • Hair and Beauty online geeft op het hele assortiment 7,5% extra korting op de lage prijs die ze altijd hanteren. Deze actie is geldig van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november 2017 met de kortingscode BFCM75.

Black Friday
Bezoekers geven deze pagina gemiddeld een: 5 (100%). Aantal beoordelingen: 46