Kapster Daisy

 

 

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Daisy? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul dit online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Daisy.
  3. Daisy neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

IntroductieHoi, mijn naam is Daisy en ik ben 21 jaar. Samen met mijn vriend woon ik in Purmerend. Ruim 3 jaar geleden heb ik mijn all-round kappersdiploma gehaald en daarna heb ik in verschillende kapsalons veel ervaring opgedaan en ook nog veel cursussen gevolgd in het kappersvak. Sinds februari 2018 ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik een salon aan huis en ben ik als ambulante kapster aan het werk. Ook heb ik extra diploma’s behaald als nagelstyliste en van een wimperopleiding. Ik zet dus ook acrylnagels, gelnagels, geef manicure behandelingen,  en ook voor vollere, meer gekrulde en langere wimpers kunt u bij mij aan huis langs komen. Voor alle kappersbehandelingen kan ik ook bij u aan huis langs komen in de omgeving van Purmerend.
Daisy is kapster aan huis in:Purmerend, Ilpendam, Purmerland, Neck, zuidoost Beemster en Kwadijk
(provincie Noord-Holland)
Ervaring
Tijdens mijn kappersopleiding heb ik al veel ervaring opgedaan in verschillende kapsalons door middel van stagelopen en na het behalen van mij all-round kappersdiploma heb ik 5 jaar gewerkt in een kapsalon waar ik mij nog verder heb kunnen ontwikkelen in het kappersvak. Naast alle extra cursussen voor de nieuwste knip- en kleurtechnieken heb ik mij ook gespecialiseerd in manicure behandelingen, het zetten van kunstnagels en kan ik ervoor zorgen dat u mooiere en langere wimpers krijgt. Sinds februari 2018 ben ik voor mijzelf begonnen met een salon aan huis en voor de kappersbehandelingen kunt u bij mij langs komen of ik kom naar u toe in de omgeving van Purmerend.
Werkdagen & werktijden
  • maandag 19:30 tot 22:00 uur
  • dinsdag 9:00 tot 22:00 uur
  • woensdag 9:00 tot 22:00 uur
  • donderdag 9:00 tot 22:00 uur
  • vrijdag 9:00 tot 22:00 uur
  • zaterdag 9:00 tot 17:00 uur
Opleiding en cursussenIk heb mijn kappersdiploma in 2015 gehaald, daarnaast heb ik meerdere cursussen en opleidingen gevolgd om mijn werk kwaliteit te verbeteren en hoog te houden. Regelmatig volg ik cursussen en bezoek ik beurzen in het kappersvak. Kwaliteit leveren en nieuwe dingen leren vind ik niet alleen noodzakelijk, maar ook leuk om te doen.
Prijzen
Producten / merken

Afspraak maken met Thuiskapster Daisy

 

Over Thuiskapster Daisy,

 

Scroll naar boven
× Chat