MP Profile

Thuiskapper Sherlyn

Sherlyn

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Sherlyn? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Sherlyn.
  3. Sherlyn neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.
 
Introductie:
Over Thuiskapster Sherlyn

Sherlyn komt als kapster aan huis langs in Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Oostvoorne en Rockanje. Net als alle ambulante kappers op deze website hebben wij ook de diploma’s van Sherlyn gecontroleerd en verzekeren wij dat u een gediplomeerde kapster aan huis krijgt als u een afspraak boekt met ambulante kapster Sherlyn.
De voordelen van een kapster aan huis zijn onder andere dat u de deur niet uit hoeft, maar wel dat uw haren in goede handen zijn en u dus met een knap kapsel de deur uit kan. Boek dus uw afspraak met kapster Sherlyn en geniet van de professionele kapster aan huis.
 
Werkgebied:
Brielle, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Tinte, Vierpolders, Zwartewaal
 
Werkdagen en werktijden:
Ma tm Do 08.30-13.30
Vr. 19.00-22.30
 
Behandelprijzen:
Knippen Kind t/m 12jr €13,-
Knippen Heer €16,50
Knippen Dame €18,50
Kleuren vanaf €27,50
Highlights/Lowlights vanaf €28
 

Afspraak maken met Thuiskapster Sherlyn


(Geeft u een woonplaats op buiten het werkgebied van Sherlyn? Houd er dan rekening mee dat Sherlyn u kan afwijzen als nieuwe klant)Over Thuiskapster Sherlyn

Sherlyn komt als kapster aan huis langs in Brielle, Vierpolders, Hellevoetsluis, Oudenhoorn, Oostvoorne en Rockanje. Net als alle ambulante kappers op deze website hebben wij ook de diploma’s van Sherlyn gecontroleerd en verzekeren wij dat u een gediplomeerde kapster aan huis krijgt als u een afspraak boekt met ambulante kapster Sherlyn. De voordelen van een kapster aan huis zijn onder andere dat u de deur niet uit hoeft, maar wel dat uw haren in goede handen zijn en u dus met een knap kapsel de deur uit kan. Boek dus uw afspraak met kapster Sherlyn en geniet van de professionele kapster aan huis.
Scroll naar boven
× Chat