MP Profile

Thuiskapper Moknipt

Moknipt

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Moknipt? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Moknipt.
  3. Moknipt neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.
 
Introductie:
Door jarenlang allerlei cursussen te volgen, heb ik een heleboel verschillende knip- en kleurtechnieken geleerd. Daardoor heb ik een eigen stijl van knippen en kan ik een kapsel maken wat goed bij je past. Ik knip niet standaard. En bij iedereen pas ik dΓ­e techniek toe die het haar nodig heeft.
Mijn 'specialiteiten' zijn o.a.:
-Droog knippen. Ik knip veel in droog haar, dan kan ik goed de valling van het haar zien
-Krulhaar. Ik vind het heel leuk om krulhaar te knippen
-Kruinen. Vervelende kruinen? Lokken die niet doen wat jij wilt. Of plukjes die in de weg zitten. Geen probleem, daar heb ik zo mijn trucjes voor πŸ™‚
-Lang haar, puntjes knippen. Ik heb voor lang haar een speciale techniek. Dit houd in dat ik niet alleen de onderkant van het haar, maar ook de puntjes ertussen knip.

Een afspraak duurt 2 Γ‘ 3 kwartier per persoon. (zowel bij dames als heren) (de 1e keer ietsje langer ivm advies en kijken waar we gaan knippen.

Mijn favoriete werkdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag plan ik pas als de andere dagen vol zijn. Bij de opmerking kun je wel alvast je voorkeur invullen.

Ik kom bij je thuis als je woont in : Delft, Rijswijk, Den Haag, Ypenburg, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, 's-Gravenhage. Woon je ergens anders, dan kun je wel reageren, maar dan moeten we even overleggen.

Betaling kan via overschrijving, contant of ik kan je een tikkie sturen.
Qua reiskosten reken ik € 0.40 per kilometer.

Let op: ik knip ook heren aan huis, maar dan wel graag als er ook een dame bij aanwezig is.
 
Werkgebied:
's Gravenhage, 's-Gravenhage, Delft, Rijswijk, ZH
 
Werkdagen en werktijden:
In overleg - je kunt je voorkeur in de opmerking invullen. Qua dag, dagdeel en de tijden. Bijv van 12.00-15.00
 
Behandelprijzen:
– dames knippen € 33,00
– heren knippen € 29,00
– kinderen knippen van 0 tot 12 jaar € 21,00
– kinderen knippen van 12 tot 15 jaar € 24,00
– wenkbrauwen epileren en verven € 19,50 (alleen mogelijk in combinatie met een kleurafspraak)
– haar wassen € 7,50. Ik heb een staande wasbak om het haar te wassen. (de prijs is incl hoofdhuidmassage) (alleen mogelijk in combinatie met een knipafspraak)
– uitgroei kleuren v.a. € 33,00
– kort haar kleuren v.a. € 39,00
– schouderlengte kleuren v.a. € 49,00
– lang haar kleuren v.a. € 63,00
– meerdere kleuren v.a. € 7,00 toeslag
– kort haar (highlights, lowlights, balayage) v.a. € 58,00
– schouderlengte (highlights, lowlights, balayage) v.a. € 78,50
– lang haar (highlights, lowlights, balayage) v.a. € 93,00
 
Opmerkingen:
Let op : prijzen voor een kleur behandeling kunnen afwijken. Dit is afhankelijk van de lengte en dikte van het haar. Bij alle behandelingen zijn producten (indien nodig) inbegrepen.

Let op: ik kom bij heren aan huis als er ook een dame geknipt/behandeld moet worden.

Prijzen zijn incl. b.t.w. 2023. Onder voorbehoud van typefouten, tussentijdse wijzigingen en/of prijsveranderingen.
 

Afspraak maken met Thuiskapster Moknipt


(Geeft u een woonplaats op buiten het werkgebied van Moknipt? Houd er dan rekening mee dat Moknipt u kan afwijzen als nieuwe klant)Over Thuiskapster Moknipt

Mijn naam is Monique en sinds 1987 ben ik kapster. Vanaf 2012 kom ik bij de mensen thuis. Ik heb daarvoor in een aantal kapsalons gewerkt. In 1999 ben ik bij Kinki Kappers in Rotterdam gaan werken. En van 2001 tot 2007 ben ik de eigenaresse geweest van Kinki kappers in Delft. Naast de reguliere opleidingen heb ik in de loop der jaren heel veel cursussen en workshops op knip-, kleur- en ondernemersvlak gedaan. Daardoor heb ik een eigen stijl van knippen en kan ik een kapsel maken wat goed bij je past.Mijn favoriete knipdagen zijn maandag, dinsdag en woensdag. Op donderdag en vrijdag plan ik liever pas als de andere dagen vol zijn. Bij de opmerking kun je wel alvast je voorkeur invullen, qua dag, dagdeel en je voorkeur voor tijd. Het is fijn als je daar meerdere opties geeft.Ik kom bij je thuis als je woont in : Delft, Rijswijk, Den Haag, Ypenburg, Voorburg, Leidschendam, Nootdorp, Den Hoorn, Delfgauw, Schipluiden, 's-Gravenhage. Woon je ergens anders, dan kun je wel reageren, maar dan moeten we even overleggen.Betaling kan via overschrijving, contant of ik kan je een tikkie/betaalverzoek sturen. Qua reiskosten reken ik € 0.40 per kilometer. Als je in de opmerking je plaats en straatnaam invult, dan kan ik (als je dat wilt) alvast aangeven wat de kosten hiervoor zullen zijn.
Scroll naar boven
× Chat