Thuiskapper Michelle

Michelle

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Michelle? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Michelle.
  3. Michelle neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.
 
Introductie:
Naast de nodige ervaring in een salon is Michelle al ruim 24 jaar als zelfstandige ambulante kapster aan het werk. Hierbij komt ze met plezier bij de klanten aan huis langs voor de haarbehandelingen. Ook voor make-up en grime kunt u bij Michelle terecht. Ze heeft meerdere visagie en grime cursussen gevolgd. Dus als u op zoek bent naar een kapster die een mooi feestkapsel kan maken en gelijk de make-up kan verzorgen, moet u bij Michelle zijn.
Michelle komt graag bij u aan huis voor uw haren. Dit doet ze in Soest en de directe omgeving daarvan, onder andere in: Soest en Baarn (andere locaties in overleg)
Michelle werkt met het professionele kappersmerk Finnley's Deze producten zijn niet in de drogist te koop en uitsluitend worden ze gebruikt door professionele kappers. Deze producten zijn allemaal zeer verzorgend voor uw haar, geven een mooie haarkleur met glans en voor elke haarstructuur is er een perfect stylingproduct.
 
Werkgebied:
Baarn, Soest
 
Werkdagen en werktijden:
maandag 9:00 – 21:30 uur
dinsdag 9:00 – 21:30 uur
woensdag 9:00 – 12:00 uur
donderdag 9:00 – 17:30 uur
vrijdag 9:00 – 12:00 uur
zaterdag 10:00 – 12:00 uur
 
Behandelprijzen:
Knippen Heren € 17.50
Knippen Dames € 20.00
Knippen Kinderen vanaf € 15,00

Kleuring in overleg


Opsteken vanaf €45,00
Make-up vanaf €35.00
Bruidskapsel incl proef € 190.00
Bruidsmake-up incl proef €170.00
Bruidsstyling haar en make-up incl proef €325.00
 

Afspraak maken met Thuiskapster Michelle


(Geeft u een woonplaats op buiten het werkgebied van Michelle? Houd er dan rekening mee dat Michelle u kan afwijzen als nieuwe klant)Over Thuiskapster Michelle

Naast de nodige ervaring in een salon is Michelle al ruim 24 jaar als zelfstandige ambulante kapster aan het werk. Hierbij komt ze met plezier bij de klanten aan huis langs voor de haarbehandelingen. Ook voor make-up kunt u bij Michelle terecht. Ze heeft meerdere visagie cursussen gevolgd. Dus als u op zoek bent naar een kapster die een mooi feestkapsel kan maken en gelijk de make-up kan verzorgen, moet u bij Michelle zijn.