Noraly – NoraStyle

LET OP! Noraly neemt vanwege het Coronavirus voorlopig geen nieuwe klanten aan.

Wilt u een afspraak maken bij NoraStyle? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Noraly.
  3. Noraly neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

Introductie Bent u op zoek naar een ervaren thuiskapster? Mijn naam is Noraly en ik ben 31 jaar. Ik kom graag bij u langs om te knippen, kleuren en stylen. Vanzelfsprekend kunt u ook bij mij terecht voor advies over uw kapsel. Op mijn Facebookpagina komen regelmatig leuke acties voorbij. Wilt u op de hoogte blijven van mijn acties? Kijk dan op Facebook. Ik heb mijn eigen wasbak mee, dus kan u ook goed van dienst zijn als het gaat om het uitspoelen van permanenten en de verf.
Werkgebied Provincie Utrecht:
Linschoten, Woerden, Harmelen,
Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn
Provincie Utrecht
Ervaring Ruim 15 jaar ervaring in het kappersvak waarbij Noraly veel cursussen en opleidingen heeft gevolgd om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, kapsels en technieken. Sinds november 2017 is Noraly begonnen met haar eigen bedrijf; NoraStyle kapster aan huis. Ze komt graag bij u aan huis langs, of op locatie zoals op uw werk.
Werkdagen & werktijden
  • Maandag 9.00 – 21.00 uur
  • Dinsdag 19.00 – 21.30 uur
  • Woensdag 10.00 – 21.30 uur
  • Donderdag 19.00 – 21.30 uur
  • Vrijdag 19.00 – 21.30 uur
  • Zaterdag 10.30 – 21.30
  • Zondag gesloten
Opleiding en cursussen Naast de ‘gewone’ kappersbehandelingen zoals het knippen, krullen, kleuren, föhnen en stylen van het haar, bent u bij thuiskapster Noraly ook van harte welkom voor speciale kleuringen en het knippen van krullen. Noraly heeft in 2006 haar kappersdiploma gehaald en daarna meerdere cursussen gevolgd. Door onder andere het volgen van een aantal kleur cursussen, is ze een echte kleurexpert en een specialist in Balayage kleuringen geworden. Naast de certificaten van de kleur trainingen, heeft ze ook een speciale cursus gevolgd voor het knippen van krullen. Noraly blijft cursussen volgen om zo altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste trends, mooiste kapsels en beste producten.
Ook is Noraly in het bezit van een visagie diploma, dus voor een totaalpakket voor uw bruiloft, kan Noraly zowel uw haren prachtig opsteken als uw make-up perfect verzorgen. Uiteraard doet zij dit bij u aan huis of ergens anders op locatie, zodat u op de mooiste dag van uw leven met het prachtige bruidskapsel en de mooie bruidsmake-up niet over straat hoeft naar een kapsalon, wat een hoop tijd en stress scheelt.
Prijzen Knippen  €19,00
Knippen kinderen tot 12 jaar €16,00
Knippen en drogen €24,00
Knippen en styling/föhnen €30,00
Kleuren €30,00
Kleuren half lang €35,00
Kleuren lang €40,00
Highlights / lowlights €25,00
Paar plukken €16,00
Folies €25,00
Balayage €50,00
Toners €15,00
Extra verf €10,00
Permanenten inclusief knippen en föhnen €65,00
Permanenten half lang haar €80,00
Spiraal permanent €90,00
Toeslag extra vloeistof €10,00
Olaplex toevoeging €20,00
Olaplex herstelbehandeling €30,00
Treatment €15,00
Toeslag extra €10,00
Opsteken €20,00
Visagie €20,00
Vlechten €10,00
Bruidsarrangement €150,00 inclusief proef kapsel, proef make-up, het kapsel en de make-up op de dag van de bruiloft op uw locatie.
Extra tijd per 15 minuten €10,00
Producten / merken Noraly werkt met het merk Matrix voor haarkleuring. Voor verzorging en stylingsproducten gebruikt ze van het merk Matrix de productlijn Biolage Raw, dit is een biologische productlijn waarbij voornamelijk natuurlijke ingrediënten worden gebruikt. De productlijn Biolage Raw bevalt bijvoorbeeld geen sulfaten, parabenen en kunstmatige kleur- en geurstoffen. Dit is niet alleen beter voor uw haar en hoofdhuid, maar ook voor het milieu.

Voor extra verzorging en het herstellen van het haar gebruikt Noraly Olaplex. Olaplex is het meest bekende product om het haar van binnenuit te herstellen. Door het behandelen van je haren met bijvoorbeeld het verven, permanenten, maar ook met het veelvuldige gebruik van de föhn, krultang en stijltang raakt je haar beschadigd. Deze beschadigingen zijn niet met een shampoo of conditioner te herstellen, maar wel door middel van een herstelbehandeling met Olaplex. Olaplex bevat geen  siliconen, olie, sulfaten, DEA en aldehyden. En het product is niet getest op dieren.

Websites & contact

LET OP! Noraly is vanwege het Coronavirus niet aan het werk en neemt dus ook geen nieuwe klanten aan.

Facebookpagina: https://www.facebook.com/norastylehair
Website: http://norastyle.business.site
Email: norastylehair@gmail.com
Tel: 0616371121

LET OP! Noraly is vanwege het Coronavirus niet aan het werk en neemt dus ook geen nieuwe klanten aan.

LET OP! Noraly is vanwege het Coronavirus niet aan het werk en neemt dus ook geen nieuwe klanten aan.

Over Thuiskapster Noraly

Noraly is een ervaren kapster. Ze is inmiddels ruim 15 jaar actief als kapster, waarvan de laatste 8 jaar als zelfstandige en thuiskapper. Door het volgen van cursussen blijft ze op de hoogte van de nieuwste trends. Heeft u advies nodig over uw bestaande kapsel of wilt u wel eens wat nieuws uitproberen? Bij Noraly bent u aan het juiste adres voor vakkundig advies.
Noraly werk in de provincie Utrecht en tot haar werkgebied behoren de volgende plaatsen: Linschoten, Woerden, Harmelen, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. Zoekt u naar een kapster aan huis en woont u in deze plaatsen, of zoekt u een kapster die bij u op locatie zoals op het werk of bij iemand anders thuis, dan is Noraly de thuiskapper die u zoekt.
Noraly komt als thuiskapster bij u langs voor onder andere knippen, drogen, föhnen, kleuren, permanenten, opsteken, visagie en vlechten. Ze heeft haar eigen wasbak mee, dus ook het uitspoelen van de verf is geen enkel probleem. Maar ook voor uw bruiloft kunt u een beroep op haar doen, want ook voor een bruidskapsel en de visagie op uw bruiloft kunt u haar contacten voor een afspraak. Ze komt hiervoor dan eerst een keer bij u langs voor een proefkapsel en een proef make-up, zodat u en Noraly op de grote dag precies weten wat u wilt, wat bij u past en wat voor u het perfecte bruidskapsel en de juiste make-up is, zodat u hierover geen stress heeft en optimaal kan genieten van de mooiste dag van uw leven.
De haarproducten waar NoraStyle mee werkt zijn van het merk Matrix, Olaplex en Biolage Raw. Deze producten zijn goed voor uw haar, uw hoofdhuid en voor het milieu omdat ze veel minder of zelfs geen kunstmatige producten bevatten zoals siliconen, sulfaten,  parabenen en kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Portfolio

Hieronder ziet u enkele foto’s van het werk van Noraly.