MP Profile

Thuiskapper Carolina**

Carolina**

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Carolina**? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Carolina**.
  3. Carolina** neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.
 
Introductie:
Carolina komt als kapster aan huis langs in de Amersfoort, Soest en Leusden. Net als alle ambulante kappers op deze website hebben wij ook de diploma’s van Carolina gecontroleerd en verzekeren wij dat u een gediplomeerde kapster aan huis krijgt als u een afspraak boekt met ambulante kapster Carolina. Sinds 2002 is Carolina in het bezit van haar volledige kappersdiploma. Hierna heeft ze meerdere cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en knip- en kleur technieken.
De voordelen van een kapster aan huis zijn onder andere dat u de deur niet uit hoeft, maar wel dat uw haren in goede handen zijn en u dus met een knap kapsel de deur uit kan. Boek dus uw afspraak met kapster Carolina en geniet van de professionele kapper of kapster aan huis.
 
Werkgebied:
Amersfoort, Leusden, Soest
 
Werkdagen en werktijden:
In overleg - geef uw voorkeur op in de opmerking s.v.p.
 
Behandelprijzen:
Knippen 17,50
 

Afspraak maken met Thuiskapster Carolina**


(Geeft u een woonplaats op buiten het werkgebied van Carolina**? Houd er dan rekening mee dat Carolina** u kan afwijzen als nieuwe klant)Over Thuiskapster Carolina**

Carolina komt als kapster aan huis langs in de Amersfoort, Soest en Leusden. Net als alle ambulante kappers op deze website hebben wij ook de diploma’s van Carolina gecontroleerd en verzekeren wij dat u een gediplomeerde kapster aan huis krijgt als u een afspraak boekt met ambulante kapster Carolina. Sinds 2002 is Carolina in het bezit van haar volledige kappersdiploma. Hierna heeft ze meerdere cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en knip- en kleur technieken. De voordelen van een kapster aan huis zijn onder andere dat u de deur niet uit hoeft, maar wel dat uw haren in goede handen zijn en u dus met een knap kapsel de deur uit kan. Boek dus uw afspraak met kapster Carolina en geniet van de professionele kapper of kapster aan huis.
Scroll naar boven
× Chat