Kapster Monique

 

 

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Monique? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Monique.
  3. Monique neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

Introductie Mijn naam is Monique
Monique is kapster aan huis in: Delft, Rijswijk, Den Haag
en Nootdorp e.o.
Reiskosten €0,20 per kilometer
Bij een reistijd langer dan 30 minuten wordt er een vergoeding voor de reistijd berekend
Provincie Zuid-Holland
Ervaring Na een aantal jaren in een salon gewerkt te hebben, ben ik eigenaresse geweest van de Kinki kappers in Delft. Deze zaak heb ik verkocht en ik kom sinds 2012 bij de mensen thuis het haar doen.
Werkdagen & werktijden
  • maandag 13:00 tot 20:00 uur
  • dinsdag 13:00 tot 20:00uur
  • woensdag 13:00 tot 20.00 uur
  • donderdag -niet-
  • vrijdag 13:00 tot 19:00uur
  • zaterdag 13:00 tot 18:00 uur
Opleiding en cursussen Tussen 1987 en 1991 heb ik deze diploma’s gehaald; gecombineerde opleiding dames en heren. Hiervoor ben ik Cum laude geslaagd. Daarna vrij examen heren voortgezet. En opleiding dames voortgezet en middenstand gedaan.
Naast de reguliere opleidingen heb ik daarna heel veel cursussen en workshops op knip-, kleur- en ondernemersvlak gedaan.
Prijzen Dames knippen € 27,50
Kinderen tot 12 jaar € 15,00
Kinderen  van 12 tot 15 jaar € 20,00
Haar wassen bij het knippen* € 2,50
* (ik neem dan een wasbak mee)
Kleuren vanaf € 27,00
Highlights vanaf : € 37,00
Kleuren + highlights op aanvraag
Fohnen €16,00 per half uur (als ik langer bezig ben wordt de prijs hoger, ik reken €32,00 als ik een heel uur bezig ben bijvoorbeeld bij heel lang en dik haar.)
Bruids- / proefkapsel €32,00 per uur
Let op : prijzen voor de kleur behandeling van langer haar kunnen verschillen. Bij alle behandelingen zijn verzorging en styling producten (indien nodig) inbegrepen.
Producten / merken Ik werk met  L’oreal en Fudge

Een afspraak maken met Thuiskapster Monique is op dit moment niet mogelijk wegens gezondheidsredenen.

Over Thuiskapster Monique,

Monique is een ondernemend type, naast de ervaring die ze heeft als werknemer in een kapsalon, is ze zelf eigenaresse geweest van de Kinki Kappers in Delft. Hier heeft ze veel ervaring op gedaan, zowel als kapster als ondernemer. Na de verkoop van de zaak is Monique als ZZP-er verder gegaan en komt voor alle haarbehandelingen bij u aan huis langs. Bij Kinki kappers heeft Monique al veel cursussen kunnen volgen, daarnaast doet ze nog regelmatig cursussen om op de hoogte te blijven van alle veranderingen en de mode, de kniptechnieken en de nieuwste trends.
Monique zorgt ervoor dat u de kwaliteit vanuit de salon ook thuis kunt ervaren. Aan huis komt Monique onder andere knippen, kleuren, föhnen en ook voor een bruidskapsel komt ze graag bij u thuis langs.
Monique komt graag als kapster aan huis bij u langs in Delft en de omgeving daarvan, onder andere in: Rijswijk, Nootdorp, Delfgauw, Den Hoorn, Wateringen en Den Haag.
Met de professionele producten van L’Oréal en Fudge creëert Monique mooie verzorgde kapsels. De professionele producten van deze merken zorgen voor een mooie glans op uw haren, een mooi kleurresultaat en de styling die precies past bij de coupe die Monique in uw haren heeft geknipt.

 

Kapster Monique
Bezoekers geven deze pagina gemiddeld een: 4.8 (95.69%). Aantal beoordelingen: 51