Kapster Anna

 

 

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Anna? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul dit online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Anna.
  3. Anna neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

Introductie Mijn naam is Anna en ik ben sinds 2016 een gediplomeerd kapster. Na ruim een jaar in een kapsalon gewerkt te hebben ben ik voor mijzelf begonnen als ambulant kapster in Wassenaar en omgeving.
Anna is kapster aan huis in:
Wassenaar, Scheveningen, Leidschendam, Leiden, Leiderdorp, Voorburg, Voorschoten, Katwijk, Noordwijk, Oegstgeest, Den Haag, Delft Rotterdam en Schiedam
(provincie Zuid Holland)
Ervaring
Naast mijn werkervaring tijdens mijn opleiding en daarna, doe ik nog steeds heel veel ervaring op door het regelmatig volgen van cursussen. Hierdoor hou de kwaliteit van mijn behandelingen hoog.
Werkdagen & werktijden
  • maandag 9:00 tot 18:00 uur
  • dinsdag 9:00 tot 18:00 uur
  • woensdag 9:00 tot 18:00 uur
  • donderdag 9:00 tot 18:00 uur
  • vrijdag 9:00 tot 18:00 uur
  • zaterdag op aanvraag
Opleiding en cursussen
Na de opleiding tot All Round kapster op het Opleidingsinstituut Jolange, heb ik onder andere een cursus Ombre en Balayage kleuringen gedaan, geleerd hoe een Keratine behandeling gegeven moet worden, het opsteken van haren voor onder andere bruidskapsels, het zetten van hair-extensions en andere kleur- en knip cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste mode en de nieuwste technieken die gebruikt worden in het kappersvak.
Prijzen Knippen €15,00
Knippen Kinderen t/m 12 jaar €12,50
Knippen en model drogen €18,00
knippen en föhnen of stijlen €25,00
Tondeuse kapsel €12,50
Pony knippen €5,00
Föhnen of stijlen v.a. €15,00
Watergolven v.a. €25,00
Verven uitgroei vanaf €25,00
Coupe Soleil of High-/Lowlights vanaf €35,00
Gehele kleuring v.a. €35,00
Verf spoeling €15,00
Balayage v.a. €75,00
Bruidskapsel proefkapsel €25,00
Bruidskapsel of avond kapsel €75,00
Opsteken v.a. €35,00
Producten / merken
Ik werk met de professionele producten van Wella, LK van Lisap, L’Oréal, Matrix en Royal Igora.

Afspraak maken met Thuiskapster Anna

 

Over Thuiskapster Anna,

Thuiskapster Anna is een gediplomeerde kapster die voor al uw kappersbehandelingen aan huis of op locatie langs komt. Sinds 2017 is Anna ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als ambulant kapster en komt ze bij u thuis langs in Wassenaar, Scheveningen, Leidschendam, Leiden, Leiderdorp, Voorburg, Voorschoten, Katwijk, Noordwijk, Oegstgeest, Den Haag, Delft Rotterdam en Schiedam. Naast haar all-round opleiding tot kapster zorgt Thuiskapster Anna ervoor dat ze altijd op de hoogte is van alle nieuwe kniptechnieken, kleurtechnieken en de nieuwste mode op het gebied van kapsels. Regelmatig volgt zij hiervoor cursussen.
Met de professionele kappersmerken waar Anna mee werkt, bent u verzekerd van een goed resultaat bij zowel het kleuren, als het stylen en behandelen van uw haar. Om deze producten te kunnen en mogen gebruiken heeft Anna ook cursussen moeten volgen en met succes afgerond. U bent met Anna dus verzekerd van een gediplomeerde up-to-date kapster aan huis die met professionele producten bij u thuis hetzelfde resultaat kan creëren, met dezelfde kwaliteit als in een kapsalon. Zo hoeft u voor een mooi kapsel de deur niet meer uit, maar als u de deur uit gaat, is het wel met een mooi kapsel.