Kapster Joyce

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Joyce? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Joyce.
  3. Joyce neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

Introductie
Hoi, ik ben Joyce Carnal en 27 jaar oud (1991) en ben nu bijna een jaar onderweg met mijn eigen bedrijf. Ik heb in mijn woonkamer de knipsalon gevestigd en knip daarnaast ook bij de mensen thuis. Naast mijn passie voor haar, heb ik een enorme passie voor muziek maken, luisteren en componeren. Zo is ook mijn bedrijfsnaam De Haarcomponist geboren. Ik wilde ooit op mijn 12e kapster worden, maar wegens mijn VWO (en later HBO) niveau, ben ik totaal een andere kant uit gegaan, namelijk de wereld van het vastgoed. Echter werd ik niet gelukkig in die branche en besloot voor datgene te kiezen wat ik toen al 15 jaar wilde: kapster worden! Sindsdien raad ik mensen altijd aan hun hart te volgen, want zij heeft het altijd bij het goede eind.
Werkgebied
Leeuwarden, Deinum, Marsum, Hardegarijp, Tietjerk, Jelsum, Lekkum, Goutum, Burgum, Wirdum, Wergea en omgeving.
Let op, ik reken €0,19 per gereden kilometer bovenop de behandelprijs.
Provincie Friesland (eventueel tegen kilometervergoeding kom ik langs in heel Nederland.)
Ervaring De opleiding NKO is een officiële kapsalon, waarbij we als leerling direct de ervaring opdeden van productverkoop en alle handelingen rondom het klantcontact. Geen schoolse situatie dus, maar een echte salon. Daarnaast heb ik een relatief korte periode in De Heerensalon in Stiens gewerkt. Na de opleiding ben ik direct begonnen met mijn eigen kapsalon in mijn woonkamer. Daarnaast kom ik ook bij u aan huis voor grote haarbehandelingen zoals bruidskapsels, feestkapsels en visagie.
Werkdagen & werktijden
  • Maandag 10.00 – 17.00 uur
  • Dinsdag 10.00 – 21.00 uur
  • Woensdag 10.00 – 17.00 uur
  • Donderdag 10.00 – 21.00 uur
  • Vrijdag 10.00 – 21.00 uur

    Ik werk alleen op afspraak!

Opleiding en cursussen Ik heb de opleiding allround kapster succesvol afgerond aan de Nederlandse Kappers Opleiding. Daarnaast heb ik ook via NKO een visagiecursus gevolgd voor dag-, bruids- en feestmake-up.
Prijzen

Krullen met krultang 19,50
Vlechten vanaf 19,50
Opsteken (excl. voorkrullen)vanaf 26,50
Braids (eigen haar) per stuk 1,00
Braids (incl. kunsthaar) per stuk 1,50

Bruiden
Bruidskapsel vanaf 90,00
Proefkapsel 45,00
Bruidsvisagie vanaf 45,00
Bruidsvisagie proef 22,50
Overige visagie/schmink vanaf 35,00

(Deze prijzen zijn exclusief reiskosten van €0,19 per gereden kilometer.)

Voor het knippen, scheren, föhnen, kleuren en alle andere kappersbehandelingen bent u van harte welkom in mijn salon.

Producten / merken Ik werk met het gehele assortiment van het kappersmerk Kis (Keratin Infusion System). Voor de heren heb ik daarnaast ook de merken Burban en Vines Vintage.

Een afspraak maken met Thuiskapster Joyce

Over Thuiskapster Joyce,

Naast de passie voor het kappersvak, heeft Joyce ook een passie met muziek. Vandaar dat zij in 2017 heeft gekozen voor de naam ‘De Haarcomponist’ toen zij voor zichzelf begon met een kapsalon in huis en als ambulante kapster die bij de klanten aan huis langs komt voor de kappersbehandelingen. Als u op zoek bent naar een goede en professionele kapster in Leeuwarden en omgeving, dan bent u bij kapster Joyce aan het goede adres. Heeft u liever een kapster die bij u thuis uw haren en eventueel de haren van uw partner, kinderen en misschien wel de buren knipt? Ook dan kunt u bij thuiskapster Joyce terecht. De meeste kappersbehandelingen zoals kleurbehandelingen, ontkleuringen, haarkuren en het permanenten voert Joyce in haar salon bij haar thuis uit. Het vlechten van het haar, het krullen en opsteken van uw haar voor een feestje of voor uw bruiloft, doet Joyce bij u thuis. Voor de feestjes en/of uw bruiloft kunt u door Joyce uw haren mooi laten krullen of opsteken, maar ook voor de visagie hoeft u niet verder te zoeken. Joyce zorgt op, onder andere, uw bruiloft voor het bruidskapsel en de bruidsvisagie. Zo bent u met 1 persoon bij uzelf thuis of op een andere locatie in goede handen voor de mooiste dag van uw leven. Ambulante kapster Joyce komt bij u aan huis in de omgeving van Leeuwarden, Marsum, Hurdegaryp, Deinum, Jelsum, Lekkum, Ryptsjerk, Goutum, Burgum, Wirdum, Wergea en daarbuiten kan ze overal in Nederland langskomen voor €0,19 vergoeding per gereden kilometer. Dus ook voor uw bruidskapsel en Visagie in Groningen, Zwolle, Apeldoorn, Enschede, Arnhem, Nijmegen, Amersfoort, Utrecht, Almere, Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en zelfs Eindhoven en Maastricht komt Thuiskapster Joyce bij u langs tegen de extra reiskosten vergoeding. U kunt altijd het afsprakenformulier invullen als u extra vragen heeft voor ambulante kapster Joyce, of als u een prijsopgave wilt.

Kapster Joyce
Bezoekers geven deze pagina gemiddeld een: 5 (100%). Aantal beoordelingen: 1