Thuiskapper Silvia

Silvia

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Silvia? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Silvia.
  3. Silvia neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.
 
Introductie:
Silvia komt als professionele ambulante kapster aan huis. Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring, en heeft zowel een salon in de binnenstad van Meppel en komt ook bij u op locatie of bij u thuis voor een kappers behandeling. Zij is werkzaam in de regio Dedemsvaart, Balkbrug, Zuidwolde, Ommen, Nieuwleusen, Meppel en Staphorst. Voor een kappers behandeling aan huis kunt u een afspraak maken met Silvia en zorgt zij met dezelfde professionaliteit als in de kapsalon. Boek daarom snel uw kappers afspraak met kapster Silvia en u bent verzekerd van een goed zittende coupe.

Silvia komt in de regio Drenthe en Overijssel.
Dedemsvaart
Ommen
Balkbrug
Zuidwolde
Nieuwleusen
Meppel
Staphorst

Wij komen bij u aan huis hiervoor kunt u een afspraak maken. Binnen Dedemsvaart berekenen wij geen voorrijkosten. Buiten Dedemsvaart rekenen wij € 0.20 per km.Annuleringsbeleid van onze behandelingen:
Hair & Beautysalon Silvia behoudt zich het recht voor in geval
Bij Annulering van een afspraak dient u dat minimaal 24 uur voor aanvang van de behandeling telefonisch door te geven er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden.

Bij niet tijdige annulering van de afspraak zijn de kosten 50% van de gereserveerde
behandelkosten voor uw eigen rekening.

Bij geen annulering of het niet nakomen van de afspraak op de zelfde dag voor aanvang van de behandeling brengen wij 100% van de gereserveerde behandelkosten in rekening.

 
Werkgebied:
Balkbrug, De Wijk, Dedemsvaart, Meppel, Nieuwleusen, Nijeveen, Ommen, Staphorst, Zuidwolde, Zuidwolde, DR
 
Werkdagen en werktijden:
Maandag tijden in overleg
Dinsdag tijden in overleg
Woensdag tijden in overleg
 
Behandelprijzen:
Knippen volwassene €18.00
Wassen knippen fohnen € 26.50
Knippen kinderen t/m 12 jaar €16.00
Wassen fohnen €20.00
Watergolven €20.00
Verfbehandeling v.a. €32.00
High/low Lights per folie €2.50
Coupesoleil € 46.00
Permanent vanaf €56.00
 

Afspraak maken met Thuiskapster Silvia


(Geeft u een woonplaats op buiten het werkgebied van Silvia? Houd er dan rekening mee dat Silvia u kan afwijzen als nieuwe klant)Over Thuiskapster Silvia

Silvia komt als professionele ambulante kapster aan huis. Zij heeft al meer dan 20 jaar ervaring, en heeft zowel een salon in de binnenstad van Meppel en komt ook bij u op locatie of bij u thuis voor een kappers behandeling. Zij is werkzaam in de regio Dedemsvaart, Balkbrug, Zuidwolde, Ommen, Nieuwleusen, Meppel en Staphorst. Voor een kappers behandeling aan huis kunt u een afspraak maken met Silvia en zorgt zij met dezelfde professionaliteit als in de kapsalon, dat u met mooie gekapte haren de straat weer op kunt. Boek daarom snel uw kappers afspraak met kapster Silvia en u bent verzekerd van een goed zittende coupe.