Kapster Désirée

 

 

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Désirée? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul dit online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Désirée.
  3. Désirée neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

Introductie Mijn naam is Désirée, woonachtig in Eersel.
Désirée is kapster aan huis in: Omgeving Eersel, Bergeijk ,Riethoven, Walik, Duizel, Steensel
(Provincie Noord-Brabant)
Ervaring Al vanaf 1996 ben ik in het bezit van mijn kappersdiploma, daarnaast heb ik ook een topstyliste diploma gehaald in 1997 en ik ben in het bezit van meerdere pedicure diploma’s.  Als kapster en pedicure kom ik graag bij u langs, wilt u toch de extra luxe van een salon ervaren, dan bent u ook bij mijn salon in Eersel van harte welkom.
Werkdagen & werktijden
  • woensdag 9:00 tot 12:00uur en in de salon van 20:00 tot 22:00uur
  • donderdag 9:00 tot 14:30uur en in de salon van 20:00 tot 22:00uur
  • vrijdag 9:00 tot 22:00uur
Opleiding en cursussen Al vanaf 1996 ben ik in het bezit van mijn kappersdiploma, daarnaast heb ik ook een topstyliste diploma gehaald in 1997 en ik ben in het bezit van meerdere pedicure diploma’s.
Prijzen Knippen bij u thuis vanaf €15,00
Ik ben in het bezit van een mobiele wasbak
Knippen in de salon vanaf €12,50
Producten / merken Ik werk met het unieke product Trinity Haircare, deze heb ik ook in voorraad voor de verkoop.

Een afspraak maken met Kapster Désirée

Over Thuiskapster Désirée,

Al ruim 10 jaar kan Désirée zich een topstyliste noemen. Naast dit diploma heeft Désirée meerdere cursussen gedaan op het kappersgebied en heeft ze meerdere pedicure diploma’s op zak. Als Désirée bij u aan huis langs komt voor een knip behandeling van uw haren, kan ze ook gelijk de teennagels onder handen nemen. Désirée heeft naast veel ervaring ook verschillende cursussen gevolgd in het kappersvak. Zo bent u verzekerd van een professionele kapster bij u in huis. Désirée komt graag bij u aan huis langs in Eersel en de omgeving daarvan, onder andere in: Bergeijk, Riethoven, Walik, Duizel en Steensel. Ook heeft Désirée een kapsalon aan huis in Eersel waar u van harte welkom bent.
Désirée gebruikt de producten van het professionele kappersmerk Trinity Haircare. Deze productlijn heeft sprekende glanzende haarkleuringen, verzorgende shampoos, conditioners en maskers en stylingproducten die perfect bij uw haarstructuur passen. Désirée gebruikt niet alleen deze producten bij u thuis of in haar salon, maar ze heeft er ook voldoende van op voorraad zodat u deze aan kan schaffen voor een langduriger en mooier resultaat waarbij uw haar blijft glanzen en de coupe mooi in model blijft zitten.

Kapster Désirée
4.9 (97.65%) 34 stem(men)