MP Profile

Thuiskapper Jopie

Jopie

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Jopie? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Jopie.
  3. Jopie neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.
 
Introductie:
Helaas komt Jopie niet bij u aan huis langs, maar u bent wel van harte welkom in de kapsalon die Jopie aan huis heeft in Sint Willebrord. Hier kan ze u in de watten leggen en u voorzien van een perfect geknipte en gestylde coupe. Ook voor het verven van uw haren, het permenenten en een bruidskapsel kunt u in de salon van Jopie terecht.
Jopie werkt graag met de producten van Inimitable, Finnley’s en Viba. Deze merken zijn exclusief voor professionele kappers en niet verkrijgbaar in de drogist of bij groothandels. Om deze producten te mogen gebruiken moet de kapster regelmatig cursussen volgen om zo het beste uit het product te halen en de klanten te verzekeren van een goede verzorgde coupe.
 
Werkgebied:
Sint Willebrord
 
Kappers ervaring:
Al enige tijd bezit ik deze kapsalon aan huis, hier kunt u ook terecht voor huidverjonging, plaatselijk afslanken/liften en wimperextensions
 
Opleiding en cursussen:
Mijn diploma heb ik in 2002 gehaald op de Kappers Academie in Roosendaal. Hierna heb ik meerdere cursussen gedaan om op de hoogte te blijven en mijn vaardigheden steeds meer te verbeteren.
 
Werkdagen en werktijden:
maandag 9:00 tot 18:00 uur
dinsdag 9:00 tot 18:00uur
woensdag 9:00 tot 18:00 uur
donderdag 9:00 tot 18:.00 uur
vrijdag 9:00 tot 18:00uur
zaterdag 9.00 tot 17:00 uur
 
Behandelprijzen:
Knippen €17,50
Knippen en föhnen €29,95
Verven vanaf €55,00
Permanent prijs op aanvraag
Bruidskapsel inclusief proefkapsel prijs op aanvraag
 

Afspraak maken met Thuiskapster Jopie


(Geeft u een woonplaats op buiten het werkgebied van Jopie? Houd er dan rekening mee dat Jopie u kan afwijzen als nieuwe klant)Over Thuiskapster Jopie

Helaas komt Jopie niet bij u aan huis langs, maar u bent wel van harte welkom in de kapsalon die Jopie aan huis heeft in Sint Willebrord. Hier kan ze u in de watten leggen en u voorzien van een perfect geknipte en gestylde coupe.
Scroll naar boven
× Chat