Thuiskapper Nicole

Nicole

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Nicole? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Nicole.
  3. Nicole neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.
 
Introductie:
Nicole is al ruim 17 jaar en volleerde kapster waardoor u verzekerd bent van goede kwaliteit aan huis. Nu is Nicole al 8 jaar voor zichzelf bezig als ambulante kapster. Het fijne aan Nicole, is dat ze ook ingehuurd wordt in salons waardoor ze de kwaliteit van haar werk zeer hoog kan houden en dit uiteraard ook bij u aan huis toe past. Met een ambulante kapster zoals Nicole krijgt u alle kwaliteiten van een kapster uit een salon bij u thuis over de vloer. Dit is niet alleen fijn voor u, omdat u de deur niet uit hoeft, maar het is voor de ambulante kappers ook gezelliger om in de persoonlijke woonomgeving van de klant te komen. Hierdoor wordt er vaak een sterkere band opgebouwd dan tussen een klant en de kapper in een drukke kapsalon met meer personeel. Aangezien Nicole zelf 2 kinderen heeft en ook meerdere klanten heeft waarvan de kinderen ook geknipt moeten worden, kan Nicole als kapster aan huis ook uw kinderen met gemak knippen. Voor uw kinderen is het ook heel erg fijn om in hun eigen vertrouwde omgeving geknipt te worden. En de kinderen hoeven niet netjes te wachten tot het hele gezin geknipt is, tussendoor of nadat ze geknipt zijn kunnen ze gewoon verder spelen met hun eigen speelgoed, ergens naartoe gaan om te spelen of naar bed. Door haar ervaring in de kapsalon van een verzorgingstehuis is Nicole ook geschikt om de haren van oudere en/of minder mobiele klanten aan huis te behandelen. Zelfs met dementerende mensen heeft Nicole veel ervaring en ze heeft de goede eigenschap dat ze al haar klanten, (heel) jong of (heel) oud, kan kalmeren als dat nodig is.
Nicole komt graag uw haren knippen, kleuren en/of permanenten bij u thuis in Zaandam, Amsterdam-Noord, Saendelft/Assendelft-Noord, Krommenie, Koog aan de Zaan, Zaandijk, Wormerveer, Wormer, Westerwatering, het Kalf, Oostzaan, Weidevenne (Purmerend), Peldersveld, Oud-Koog, Nieuw-Koog, Wijdewormer, Engewormer, Landsmeer en Den Ilp.
(Provincie Noord-Holland)
Nicole werkt uitsluitend met de professionele kappersmerken XP100 en Wella. Wella is een wereldwijd bekend kappersmerk, maar de professionele lijn is zeker verschillend met de producten die bij de drogist gekocht kunnen worden. De professionele lijn is veel geconcentreerder en beter waardoor Nicole u kan garanderen dat uw haar wordt behandeld met echte professionele kappersproducten en het resultaat dus perfect is. De XP100 is voor de klanten minder bekend, omdat dit merk echt alleen voor kappers is en alleen te koop is bij groothandels in kappersproducten. Net als de professionele lijn van Wella garandeerd XP100 ook een geweldig en perfect resultaat bij onder andere het kleuren van uw haren.
 
Werkgebied:
Assendelft, Den Ilp, Koog aan de Zaan, Krommenie, Landsmeer, Oostzaan, Wijdewormer, Wormer, Wormerveer, Zaandam, Zaandijk
 
Kappers ervaring:
Ruim 8 jaar heb ik ervaring opgedaan in verschillende kapsalons. De langste periode en de meeste ervaring heb ik opgedaan in een gezellige salon in Amsterdam, waar ik nog regelmatig wordt ingehuurd als ZZP kapster op de werkvloer. Daarnaast val ik 1 dag in de week in bij de kapsalon in een verzorgingstehuis.
 
Werkdagen en werktijden:
maandag 9:00 tot 14:00uur
dinsdag 15:30 tot 19:30uur
donderdag 9:00 tot 18:00 uur
vrijdag 9:00 tot 18:00uur
 
Behandelprijzen:
Knippen €17,50 -1
knippen kind t/m 4 jaar €13,00
knippen kind t/m 12 jaar €15,00
knippen en föhnen €27,50
Verven vanaf €25,00
High-lights vanaf €15,00
Fohnen €22,50
Permanent vanaf €55,00
Opsteken vanaf €28,50
 

Afspraak maken met Thuiskapster Nicole


(Geeft u een woonplaats op buiten het werkgebied van Nicole? Houd er dan rekening mee dat Nicole u kan afwijzen als nieuwe klant)Over Thuiskapster Nicole

Mijn naam is Nicole, moeder van 2 leuke kids en ik woon in Zaanstad. Ruim 17 jaar ben ik een volleerd kapster en nog steeds volg ik regelmatig cursussen en workshops om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Na een aantal jaren in verschillende kapsalons gewerkt te hebben ben ik 8 jaar geleden voor mijzelf begonnen als kapster aan huis en wordt ik door een paar kapsalons ingehuurd. Ik kom graag bij u thuis langs in de Zaanstreek.