Kapster Sandra

 

 

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Sandra? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul dit online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Sandra.
  3. Sandra neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

Introductie Mijn naam is Sandra, woonachtig in Nijmegen.

Ik ben 34 jaar oud.

Sandra is kapster aan huis in: Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Lent en Malden
(provincie Gelderland)
Ervaring Inmiddels zit ik al 15 jaar in het kappersvak. Na in diverse salons gewerkt te hebben en diverse opleidingen en cursussen, ben ik voor mijzelf begonnen. Als gediplomeerd thuiskapper ben in staat om elke man en vrouw, van jong tot oud te knippen zoals u gewend bent in de kapsalon. Ik vind het belangrijk om mijn klanten persoonlijk te behandelen en ze de kwaliteit te bieden die ze verdienen. Knippen en stijlen is niet alleen mijn werk, maar vooral ook mijn passie.
Werkdagen & werktijden
  • dinsdag 9:00uur tot 17:00uur
  • woensdag 9:00uur tot 17:00uur
  • vrijdag 9:00uur tot 17:00uur
  • zaterdag 9:00uur tot 15:00uur
Opleiding en cursussen Naast mijn all-round kappersdiploma bij het Haarstylisten College in Arnhem en het Top stylisten diploma van IMKO, heb ik meerdere cursussen gevolgd.
O.a. voor keratine behandelingen, opsteken, bruidskapsels, het vlechten van de haren en verschillende knip cursussen.
Prijzen Knippen Heren € 17,50 (tondeuse €13,50)
Knippen Dames € 17,50
Knippen Kinderen vanaf € 12,50
Verven vanaf € 24,50
Coupe soleil vanaf €3,95 (per folie)
Permanent vanaf €59,50
Keratine behandeling vanaf €149,50 (incl. shampoo & conditioner voor thuis)
Artiplex vanaf € 9,50
Producten / merken Ik werk uitsluitend met professionele kappersmerken. Door het gebruik van hoogwaardige producten zal uw haarkwaliteit optimaal blijven. Voornamelijk word er gewerkt met het Top merk: Artistique, maar er word ook gebruik gemaakt van enkele producten van Goldwell en Alfaparf.

Afspraak maken met Thuiskapster Sandra

 

Over Thuiskapster Sandra,

Sandra heeft al ruim 15 jaar ervaring in het kappersvak. Bij Sandra bent u verzekerd van de beste service zoals u in een kapsalon ook gewend bent, alleen komt Sandra bij u aan huis en hoeft u de deur dus niet uit voor een mooi kapsel. Sandra knipt, styled, permanent, verzorgd en kleurt niet alleen omdat het haar werk is, maar dit werk is ook haar passie.
Sandra bezit niet alleen een haarstylisten diploma, maar ook een Top stylisten diploma. In de afgelopen jaren heeft Sandra ook vele cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de nieuwste knip- en kleurtechnieken, de nieuwste trends en de mode. Ook heeft Sandra zich gespecialiseerd in het verzorgen van het haar door middel van keratine behandelingen. Deze behandeling zorgt ervoor dat uw haar van binnenuit weer gezond, stevig, vol en minder pluizig wordt.
Voor een professionele kapster hoeft u de deur niet meer uit. Sandra komt bij u thuis langs in Nijmegen en de omgeving daarvan, onder andere in: Malden, Lent, Wijchen en Beuningen.
Sandra gebruikt uitsluitend professionele producten die niet in de drogist te koop zijn. De producten die ze gebruikt zijn voornamelijk van het met Artistique, maar ook van Goldwell en Alfaparf. Deze drie merken worden uitsluitend door kappers gebruikt om de haarconditie optimaal te houden of weer een boost te geven.

Kapster Sandra
4.9 (97.65%) 34 stem(men)