Kapster Karin

Thuiskapster Karin - Apeldoorn

LET OP! Karin is vanwege het Coronavirus niet aan het werk en neemt dus ook geen nieuwe klanten aan.

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Karin? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Karin.
  3. Karin neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.

Afspraak maken thuiskapper

Introductie Mijn naam is Karin woonachtig in Apeldoorn.
Geboren 12-4-1983
Karin is kapster aan huis in: Apeldoorn, Eerbeek, Beekbergen,
Lieren, Loenen, Twello, Teuge en Klarenbeek
LET OP! buiten Apeldoorn komt Karin alleen langs als er  3  of meer personen op 1 adres  voor de haar behandelingen een afspraak willen. Hiervoor wordt ook €2,- extra in rekening gebracht.
Provincie Gelderland
Ervaring Ik ben gediplomeerd allround kapster met 10 jaar ervaring met waarvan 2 jaar in een kapsalon. Behandelingen die in de kapsalon worden gedaan, zoals knippen, kleuren, bruidskapsels, opsteken, watergolven etc. kan ook prima bij u thuis.
Werkdagen & werktijden
  • maandag 9.00 tot 13.00 uur
  • dinsdag niet
  • woensdag 9.00 tot 20.00 uur
  • donderdag 17.00 tot 20.00 uur
  • vrijdag  niet
  • zaterdag 8.30 tot 14.00 uur
Opleiding en cursussen Om op de hoogte te blijven van de nieuwste haartrends volg ik regelmatig cursussen en ga naar beurzen van de nieuwste haar mode.
Prijzen Knippen Heren € 14,50
Knippen Dames € 14,50
Knippen Kinderen € 10,00
Verven vanaf €25,00
Coupe soleil vanaf €2 (per folie)
Opsteken vanaf €25
Bruidskapsel en make-up vanaf €110 (inclusief proefkapsel)
Producten / merken Ik werk aansluitend met producten van KIS. Deze producten staan voor een goede kwaliteit, niet getest op dieren en betaalbaar.

LET OP! Karin is vanwege het Coronavirus niet aan het werk en neemt dus ook geen nieuwe klanten aan.

LET OP! buiten Apeldoorn komt Karin alleen langs als er  3  of meer personen op 1 adres  voor de haar behandelingen een afspraak willen. Hiervoor wordt ook €2,- extra in rekening gebracht.

Over Thuiskapster Karin,

Na 2 jaar veel ervaring opgedaan te hebben in een kapsalon is Karin voor haarzelf begonnen als ZZP kapster en komt al ruim 8 jaar met veel plezier bij de klanten aan huis langs voor onder andere het knippen, kleuren, permanenten en het opsteken van de haren. Bij Karin kunt u voor het knippen en stylen van dames en heren kapsel terecht. Ook is Karin heel goed met het knippen van kinderen. Als u een feestje heeft, of u gaat trouwen, dan kan Karin bij u thuis een prachtig opgestoken kapsel creëren voor een avond of een dag om nooit te vergeten.
Karin komt bij u aan huis als kapster langs in Apeldoorn en in de omgeving daarvan, onder andere in: Eerbeek, Klarenbeek, Loenen, Beekbergen, Lieren, Loenen, Twello en Teugen.
Karin zorgt altijd dat ze op de hoogte is van de nieuwste trends en de mode. Dit doet ze door cursussen te volgen en ze bezoekt regelmatig beurzen over het kappersvak.
Het merk waarmee Karin werkt is Kis. Dit merk is speciaal voor het gebruik door kappers gemaakt en zorgt voor extra goede voeding, de beste styling en het mooiste kleurresultaat zonder het haar te beschadigen of te verzwaren. Kortom een ideaal merk voor de kapper om te gebruiken voor de haarbehandelingen en de klant profiteert van het mooiste en beste resultaat wat perfect bijgehouden kan worden met de bijpassende shampoos, conditioners, maskers en stylingproducten van Kis voor thuisgebruik.