MP Profile

Thuiskapper Karin

Karin

Wilt u een afspraak maken bij Thuiskapster Karin? Dat kan in 3 eenvoudige stappen:

  1. Vul het onderstaande online formulier in met uw gegevens (1 minuut werk)
  2. Wij sturen uw aanvraag door naar Karin.
  3. Karin neemt contact met u op en komt bij u thuis langs.
 
Introductie:
Karin heeft na ruim 18 jaar salon ervaring de keuze gemaakt om als ZZP-er bij de klanten aan huis langs te komen voor het knippen, kleuren, stylen en föhnen van uw haren.  Ook komt ze bij u aan huis langs voor het verzorgen van een compleet bruidsarrangement. Naast het perfect opsteken van uw haren voor uw bruiloft, kan Karin ook de make-up verzorgen. Uiteraard niet alleen voor de bruid zelf, maar ook voor de gasten als dat wenselijk is.
Karin komt bij U aan huis langs in Hoofddorp, Heemstede, Haarlem. U en uw  haren worden door Karin verzorgd met dezelfde precisie en kwaliteit als in een kapsalon. Karin beschikt over de juiste diploma's en volgt nog regelmatig cursussen om van de nieuwste trends en kapsels op de hoogte te blijven. Uiteraard werkt Karin alleen met professionele kappersproducten van Goldwell en Schwartzkopf.
 
Werkgebied:
Bloemendaal, Haarlem, Heemstede, Hoofddorp
 
Kappers ervaring:
In de loop der jaren heb ik meerdere ontwikkelingen door gemaakt. Zo ben ik bedrijfsleider van een kapsalon geweest en heb ik een opleiding management gedaan. Ook heb ik de kapsels en de  choreografie van een show mogen regelen. Vanaf april 2017 ben ik, na 18 jaar ervaring opgedaan te hebben in een kapsalon, als ZZP-er aan het werk gegaan. Sinds kort heb ik ook mijn diploma voor minerale make-up en kan er bij Karin een afspraak gemaakt worden voor een workshop waarbij er uitgebreid uitgelegd word hoe je zelf aan de slag kan met minerale make-up.
 
Opleiding en cursussen:
Om op de hoogte te blijven van de nieuwste haartrends volg ik regelmatig cursussen en ga naar beurzen van de nieuwste haar mode.
 
Werkdagen en werktijden:
vrijdag 9:00 tot 18:00uur
zaterdag 9:00 tot 16:00uur
 
Behandelprijzen:
Knippen dame €22,50
Fohnen vanaf €17,50
Knippen en föhnen kort haar €32,50
Knippen heer €18,50
Knippen Kinderen t/m 12 jaar € 15,50
Verven vanaf €26,00
High Lights vanaf €31,50
Bruidskapsel met make-up, prijs op aanvraag
Minerale make-up workshop, prijs op aanvraag
 
Opmerkingen:
Op dit moment is Karin alleen beschikbaar voor Bruiloften en Feesten voor haar en make-up
En voor aanvragen minerale make-up workshops
Vraag naar de mogelijkheden en beschikbare dagen
 

Afspraak maken met Thuiskapster Karin


(Geeft u een woonplaats op buiten het werkgebied van Karin? Houd er dan rekening mee dat Karin u kan afwijzen als nieuwe klant)Over Thuiskapster Karin

Mijn naam is Karin, als kind zijnde ben ik altijd bezig geweest met uiterlijke verzorging. Daarom was de keuze om kapster en visagiste te worden snel gemaakt. Met ruim 18 jaar salon ervaring bent u bij mij aan het goede adres voor een goed advies en een mooi kapsel.
Scroll naar boven
× Chat