Over ThuiskappersNederland.nl

ThuiskappersNederland.nl is een initiatief van Nathalie Christoffels.
Nathalie is al ruim 5 jaar werkzaam als een thuiskapster/ambulante kapster in de omgeving van Haarlem en Zaandam en heeft hierdoor ervaring met punten waar je als thuiskapper/ambulante kapper tegenaan kan lopen.
Een aantal van deze punten zijn:

  • Het maken en onderhouden van een goede website kan duur zijn en er gaat veel tijd in zitten, deze tijd besteden wij liever aan het helpen van klanten.
  • Reclame maken voor je eigen bedrijfje is lastig en kan ook duur uitpakken.
  • Grote bedrijven krijgen korting bij het inkopen van de producten, als eenmanszaak krijg je alleen korting als er speciale acties zijn.

Nu zijn er voor de kapsalons, schoonheidssalons en zelfs voor restaurants en klusjesmannen sites gemaakt met overzichten van bedrijven of zzp-ers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Treatwell, Couverts, Werkspot en Barberbooking. Voor de kapper die aan huis komt zijn er weinig van dit soort websites te vinden en degene die er zijn, zijn verouderd of de kappers werken onder de naam van deze organisatie en niet vanuit hun eigen naam.

Wij willen hier graag verandering in brengen!
Sinds januari 2017 is de website www.thuiskappersnederland.nl actief en hebben wij al een aantal kapsters kunnen voorzien van een profiel op deze website. De profielen van de kapsters zijn zo gemaakt dat ze altijd onder hun eigen naam werken, dit houdt dus ook in dat ze zelf verantwoordelijk zijn voor de klanten die ze via onze website krijgen. Wij maken voornamelijk reclame voor de kapsters/kappers, houden hun profiel up-to-date en wij doen onze uiterste best om meer klanten te regelen voor de thuiskappers.

Als er steeds meer profielen op deze website komen te staan, kunnen wij gezamenlijk als thuiskappers/ambulante kappers meer voor elkaar krijgen. Op dit moment kunnen de aangesloten kappers en kapsters 20% korting krijgen op hun inkopen bij Pro Duo, een van de grootste kappers groothandels van Nederland.

Toekomstplannen:

Deze website is een nieuw initiatief en staat nog volledig in de kinderschoenen. Maar dit betekent niet dat wij niet aan de toekomst van deze website denken. De toekomst van deze website staat zowel in het teken van de kappers als de klanten.

In de toekomst kunnen de kappers en kapsters eventueel klanten tijdelijk overdragen naar collega’s op het moment dat ze ziek of op vakantie zijn.
Wij zullen, als er genoeg animo voor is, bijeenkomsten organiseren waarbij de kappers onderling ervaringen kunnen uitwisselen en/of cursussen kunnen volgen.
Uiteraard hebben wij nog meer toekomstplannen, hiervan houden wij u op de hoogte.

Met behulp van deze website kunnen wij samen de klanten tevreden houden en ons vak met meer plezier en minder zorgen uitvoeren.  

Over ThuiskappersNederland.nl
5 (100%) 73 stem(men)